Nu är det jul här i vårt hus

Hej hej,

Är ni lediga idag kanske, det är tyvärr inte jag. Har deadlines, och recept som ska korras innan jag kan ta helg. Här vaknade töserna tidigare än mig idag, trots att det var uppe rätt sent igår.
Men det är ju spännande med sovkompis såklart. Jag tog morgonrundan med vovvarna, och när jag kom tillbaka hade de fixat frukost och kaffe. Så himla gulligt. Så den åt vi frullen framför julkalendern, inte Melvin dock- han sov. Han är den värsta sjusovaren i familjen. Haha…

Här kommer den fina granen som Nomi klädde igår. Tycker att rödgranarna är finast. Eftersom de oftast är de tätaste granarna.
Men Kungsgran / silvergran får ju pluspoäng för att de inte barrar. Det är ju värt en del det också. Min gamla ljusslinga la av igår, så jag fick på jakt efter ny julgransbelysning. Dessa ljusen hittade jag på Ica, de lyser superfint. Svårt att fånga på bild, men i verkligheten ser de nästan ut som de brinner på riktigt.
I dag ska jag och barnen in och de ska handla julklappar till stora syskonen och julklappsleken. Sedan ska vi se julbio och äta popcorn, har ni sett den nya tecknade Grinchen? Vi har ju sett originalen och tycker de är så himla roliga, så vi får se vad vi tycker om denna.

Men nu ska jag dyka ner i jobb igen, så att vi kan styra kosan in mot staden.

Kram på er!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda
5 år sedan

Hej Jenny! Vad fina ljusen ser ut, är det med fjärrkontroll, ser ingen slinga?
Är intresserad av vad det är för sort du köpt. God Jul önskar jag dej! Mvh Linda

jennysmatblogg
Reply to  Linda
5 år sedan

Ja det är en fjärrkontroll till, 🙂

Nästa inlägg

TRADITIONELLT JULGODIS

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x