Baconinlindad fläskfile

Tjingeling,

Fick höra igår att min bok är årets mest sålda kokbok på adlibris. Samt den näst mest sålda av alla titlar 2018. Hur galet roligt är inte det? Blir stolt som en tupp, och så känns fantastiskt att ni har tagit emot den med öppna armar. Tänk att tack vare er får jag chansen nu att ge ut min 3:dje bok. Vilken dröm! Ville bara säga det.Tack!

Nu är planerna att jag ska svida om till träningskläderna och möta upp min PT på gymmet. Träningen går sådär, i vågor är jag duktig, men det kommer mycket emellan. Så jag har fortfarande många ursäkter för att inte hinna till gymmet 😉 Sedan ska jag julhandla den sista maten. Och sen i eftermiddag kommer Nomis kompis Elsa från Växjö. Hon ska hänga här med oss tills på lördag. Så ja det är fullt ös idag! Kul.

För er som kikar förbi och inte vill ha mer jultips kommer denna istället :
Baconinlindad fläskfile, 


Skär tjocka skivor. Linda in med bacon och fäst skivan med en tandpetare
( glöm inte att ta bort den innan servering )
Stek den klar,
servera med hemmagjorda klyftisar eller potatisgratäng.

1
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotta
5 år sedan

Låter jättegott, provar det i kväll tillsammans med pressad potatis. Ha en fin dag. Kram

Nenne
5 år sedan

Tips är att fästa baconet med avbruten spagetti. Då gör det inget om den är kvar!
Gör likadant när jag ska linda in kyckling!
Grattis till boken!

Sanna
5 år sedan

Är det hemligt vad nästa bok handlar om eller vill du berätta om den? Det hade varit roligt! Jag hoppas på picknicktema!!

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
5 år sedan

Vi kommer snart släppa vad den handlar om. Dessvärre blir det inte picknick.
Kanske nästa gång 😀

Nästa inlägg

Krämiga Oboykulor

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x