Drömfrulle

Morrn morrn,

Hittade denna härliga frukosttallrik bland mina bilder på datorn. Alltså hur gott?! Hotellfrulle när den är som allra bäst.
Ja annars är det ju bara fem dagar kvar till julafton nu, eller egentligen blir det fyra dagar kvar för oss 😉
Jag & alla barnen kommer fira vår ”julafton” den 23:e med massa julmat, Kalle Anka och tjocka släkten på besök. Mysigt det ska bli, blir lite födelsedagsfirande också eftersom jag fyller år också. Så idag blir det storhandling av mat, koka julgodis och skriva listor på all mat som ska lagas. Hur har ni det med julstressen? Är klapparna klara än ?

Kramar,

0
Prenumerera
Notis om

16 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola
5 år sedan

Här jobbat inom hotellbranschen i snart 30 år och njuter fortfarande av hotellfrukost! Älskar’t!

jennysmatblogg
Reply to  Viola
5 år sedan

Eller hur 🙂 Bästa!

Alexandra
5 år sedan

Du starka människa ❤️ Du verkar vara en fantastisk mamma och vän. Känns som vi känner varandra eftersom jag läst din blogg under en längre tid.
Här kommer Pepp från mig!!!!!! Du kommer ta dig starkare ut på andra sidan. Det krävs en hel del mod och styrka för att lämna ett dött förhållande. Men tro mig men det är det enda rätta för alla parter. All lycka till på vägen.

God Jul fina Jenny ❤️

jennysmatblogg
Reply to  Alexandra
5 år sedan

Hej Alexandra,

vad fint skrivet att du ser mig som en bra mamma & vän <3
Men jag hade hoppats på att slippa kommentarer som denna på bloggen. (Dv.s att det spekuleras / skrivs kring skilsmässan )
Jag kommer inte kommentera den mer än det jag skrev på Instagram,
"att det var ett gemensamt beslut och att vi är goda vänner."

Jag önskar dig också en riktigt God Jul och det värmer att du gillar bloggen.

Anna
5 år sedan

Fan vad gott! 🎅🏻

Annbritt
5 år sedan

Julklapparna inköpta men inte inslagna… Maten planerad men bara köttbullarna gjorda… Hoppas hinna med en sorts julgodis o inköpslista idag i alla fall… Några mer timmar på dygnen som är kvar hade inte gjort något… 😅

Anna
5 år sedan

Alexandra… vad vet du om deras förhållandet och vem/ varför man lämnar?

Emilia
5 år sedan

Hoppats slippa kommentarer som denna?! Det var väl en fin och snäll kommentar som Alexandra skrev? Jag ser inget fel i den, bara fina och stöttande ord. Hon bad dig ju inte att kommentera skilsmässan. Eller har den redigerats i efterhand?

jennysmatblogg
Reply to  Emilia
5 år sedan

Tanken var säkert jättefin.
Men det känns så onödigt att skriva kommentarer kring skilsmässan när jag bett om att man inte ska göra det.
Vi har barn som läser bloggen, så varför ska man starta spekulationer.

Anna
5 år sedan

Jenny.. nu förstår jag inte, du har barn som
Läser bloggen, men julklappar o annat som du visar upp säger du att dom inte läser, inget illa menat alls..

jennysmatblogg
Reply to  Anna
5 år sedan

De läser såklart inte bloggen varje dag, och många gånger läser de knappt aldrig.
Men självklart händer det att de kikar förbi, och då tycker jag att det är onödigt att det ska spekuleras i kommentarsfältet. Som ni säkert förstår <3

Kram

Gülay
5 år sedan

Jaha men du har ju hela tiden sagt att dina barn INTE läser din blogg! När du gör reklam för saker o ting och skriver den och den har jag köpt till mina barn. Tur att mina barn inte läser min blogg har du alltid sagt. Vilket har jag aldrig trott på,man kan inte kontrollera sina barn 24/7,vilka sidor de läser eller inte.
Jag upplevde inte heller Alexandras meningar som elaka.
Du har ju alltid varit öppen med din familj visat massor med bilder,berättat den ena efter den andra till dina läsare. Självklart blir man nyfiken då. Men Alexandra ställde inga obekväma frågor om din skilsmässa.
När din son tog studenten visade du bilder att sonens pappa var med att ni var vänner. Jag tyckte att det var så fint. Jag själv skiljde mig för 14 år sen han skiljde sig med sina barn också. Han missade bägge döttrars student och andra viktiga dagar. För han klarar inte mig,vi skiljdes inte som vänner…
God jul förresten 🎁🌲

jennysmatblogg
Reply to  Gülay
5 år sedan

Självklart sagt med glimten i ögat att barnen aldrig läser bloggen.
De kikar inte förbi ofta, men visst läser de bloggen ibland.
Och då kanske det inte gör så mycket att de vet att de ska få ett mobilskal i julklapp.
Eller hur? 🙂 Kram

Anna
5 år sedan

Jag har nyss börjat läsa din blogg och ska fortsätta med det. Goda recept och inte alltför krångliga. En jättebra blogg.

jennysmatblogg
Reply to  Anna
5 år sedan

Välkommen hit! Roligt att du gillar den.

Anna
5 år sedan

Har du testat kondenserad mjölk med chokladkaka som får smälta ihop. In i kylen sen har man godaste tryffeln. En favorit hos oss. Har även haft det som fyllning i biskvi. Tack för inspirerande blogg och god jul.

Nästa inlägg

KÄRLEKSMUMS-KLADDKAKA

16
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x