DANIEL WELLINGTON

 I REKLAMSAMARBETE MED DANIEL WELLINGTON

 

Gokväll,

Bara en vecka kvar till julafton. Jippi!
Letar ni efter den perfekta presenten till dottern/sonen eller någon annan ni tycker om så kan verkligen rekommendera Daniel Wellingtons klockor. De har dessutom supersnabb leverans. ( Fri frakt & fri retur. ) Så passa på att fynda snygga klappar till både henne & honom. Stilrena klockor till vardags och lite finare till festliga tillfällen.

De levereras i snygga & lyxiga presentförpackningar.  Just nu får ni 10 % rabatt på deras presentset
Klocka plus armband, välj efter egen smak & tycke. Och ni får 15 % utöver detta om ni anger koden
”JENNYS”

KLICKA ER IN HÄR BLAND ALLA DERAS SNYGGA KLOCKOR

* * * * * * * *Välj och vraka bland dam- & herrmodeller. Olika färger, storlekar på urtavlor och massor utav olika armband.
Denna klockan klickade jag hem till tonårstjejen. Den har hon kikat på länge,
så den kommer hon bli jätteglad för.

Du kan även beställa klockor med extra armband. Det är också populärt att ge bort i julklapp.
Svart urtavla är riktigt snyggt tycker jag.

Denna urtavlan här nedan är mindre,
så den kommer passa Nomi perfekt. Armbanden går sedan enkelt att justera till önskad storlek.
Denna klappen kommer bli en hit på julafton, det vet jag redan nu.

Så missa inte detta urgrymma erbjudande. 10 % rabatt på presentkiten och ytterligare 15 % på hela köpet
med koden ”JENNYS”

KLICKA HÄR

Happy Shopping! 

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
5 år sedan

I alla DW klock reklamen har du köpt klocka till dig själv,till Jonathan,till dina bägge döttrar och Melvin och ingen av barnen besöker din blogg:)))
Nästa gång du gör DW klock reklamen är jag väldigt nyfiken på vem du kommer köpa. Du skriver åtminstone en ny familjemedlems namn,det finns en annan blogg jag följer när hon gör reklam för just denna klocka köper hon alltid till sin man. Jag har lust att fråga hur många klockor har din man:))

Camilla
5 år sedan

Men du får väl dessa klockor gratis mot att du gör detta reklaminlägg som du även fått betalt för. Alla bloggare verkar göra reklam för DW nu

Emilia
5 år sedan

Ärligt talat så tror jag inte att många nappar på dessa inlägg. Alla ”influensers” gör reklam för DW precis hela tiden, det gör att man blir trött på att se det och låter bli att köpa. ”Passa på att köpa nu med min rabattkod” osv lockar inte alls då det finns rabattkoder hela tiden. Sen känns det inte så kul att lägga över 1000kr på en klockan som engligt grundaren kostar ca 15kr att tillverka..

Minna
5 år sedan

Håller med föregående, all denna köp köp köp… och oftast samma återkommande reklam. Nu är inte du värst finns de som i stort sätt lever på all reklam och inte tolererar andra åsikter(n…) Så en eloge till dig Jenny. Visst vi kan skrolla förbi men dels så ökar mängden reklam, sedan tänker jag på de som fastnar i denna köpköpköphets, borde inte bloggare som influencer även ta sitt ansvar för miljön? Ha annars en riktigt skön julhelg och tack för alla inspirerande recept. Kram

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x