SIGNERADE BÖCKER MED JULHÄLSNING

 REKLAM FÖR MIN BOK


Godkväll i stugorna,

Hoppas ni fått en fin start på veckan. Jag gillar verkligen måndagar.
Jag lyckades komma iväg till gymmet, och sitter här med sådan träningsvärk nu. För min del är det alltid så många ursäkter innan jag kommer iväg och tränar. Men efteråt känns det så himla bra, den känslan vill man ju åt när man ska packa sig iväg till gymmet. Hehe.

Har börjat klura på vad jag ska laga till middag idag, och det lutar åt att jag gör en av gratängerna i nya boken.
I den finns massor av snabba smidiga vardagmiddagar, fisk, korv, färs, kyckling och kött. De flesta maträtterna tar 20 minuter. Men jag har även lite festmåltider och efterrätter för dem som gillar det.

Vill ni beställa en signerad bok med julhälsning så finns det några kvar
KLICKA HÄR

Annars finns den att också att beställa (soignerad )
KLICKA HÄR

Fri frakt inom hela Sverige.

Vegetariskt, gratänger, lasagne och massa goda rätter.
Varför inte beställa till någon du tycker om eller till paketleken på julafton.
Finns bara ett fåtal signerade kvar så först till kvarn.
Beställ innan den 19:e och ha din bok innan jul

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Morgonstund har guld i mund

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x