Provbakar nytt julgottis

Tjingeling,

Vilket uuunderbart väder vi haft idag, sol och så där kallt & krispigt i luften.
Så det har blivit extra långa hundpromenader för att hamstra D-vitamin. Och något som också ger extra energi just nu är allt julpysslande och julbakande. Är det inte mysigt så säg. Vi har bakat julgodis så det står det härliga till.
Håll utkik på bloggen under veckan för här kommer bombarderas med massa smarriga recept.

Imorgon har barnen studiedag här i Kalmar, så det blir en liten mini-fredag hos oss.
Tacomiddag med extra allt ( som alltid när barnen får bestämma) 😉
och sedan filmkväll med chips och dipp är beställt. Inte denna mamman emot, och köper jag salt & vinägerchips så får jag dessutom behålla hela påsen själv. Det är ingen annan som gillar det. Haha..

1

5 responses to “Provbakar nytt julgottis

 1. Marre skriver:

  Mums 👍 Vi hade studiedag idag onsdag, sambon hemma o jag jobbade…. Blev korv stroganoff här 😋 Soligt o härligt kallt väder här i sydvästra Blekinge 🌞❄️

 2. Sanna skriver:

  Har länge försökt laga vegetariskt till min familj. Men det mesta ratas. Utom någon soppa. Igår gjorde jag halloumistroganoff med ett av dina recept och se på tusan. Vi skrapade inte grytan men mannen tog gärna den som lunchlåda idag istället för att äta ute på krogen. Han ”blir inte mätt” av vegetariskt i vanliga fall… hihi tack för recepten och en trevlig blogg. Vad är det för bok du har börjat på nu?

 3. Mumin skriver:

  Studiedag?! Har de? Det vet jag inget om!!!

  1. jennysmatblogg skriver:

   Ja, men det verkar inte vara alla Kalmars skolor som har det 🙂

 4. S skriver:

  Mums! Hemma hos oss är det också bara jag som gillar (läs: älskar) salt o vinäger-chips. Jag får också behålla påsen för mig själv! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *