Hur jag får mjukt glansigt hår

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED MAYBEAUTY

 

Hej där, 

Hoppas ni haft en riktigt fin tisdag så här långt. Det har jag tack, dagen startade med ett par telefonmöten sedan var jag och lunchade med min bankman och gick igenom alla senaste siffrorna + nya avtal. Kändes ju väldigt vuxet, men så är det ju när tant närmar sig 38 år. Tänk att flera av er snart har hängt här med mig i snart tio år, det är så himla fint!


Och något med att bli äldre är ju att håret behöver betydligt mycket mer fukt om omvårdnad för att må bra. Och speciellt på vintern så tycker jag att håret blir extra sprött om man inte skämmer bort det. Därför har jag ett kanonbra erbjudande till er nu.
Lyxa till det & unna er denna grymma hårkuren med Maybeauty.

Så här kunde mitt hår ser ut när jag inte hann med att återfukta det. 
Nu använder jag uteslutande bara Maybeautys schampo & balsam.
Så jag har gett håret en bra grund, och styrka.

Ett stort plus är att håret luktar riktigt gott, en doft som sitter kvar dessutom ♡

 Maybeautys produkter skyddar mot vind, kyla, UV-strålning och fria radikaler. Arganoljan gör håret mer lätthanterligt och enklare att styla.

Och hur använder man då detta? 
Man gör som vanligt när man shampoonerar, tvättar håret i ljummet vatten.
Ta en lagom stor klick av schampot och masserar in det i håret tills du får ett rikligt lödder och skölj ur. Är det så att du vill undvika att tvätta håret för ofta ska du nu i såfall shampoonera det ännu en gång. Då håller sig håret snyggt längre.
Applicera sedan balsamet på längderna och topparna eftersom håret är som mest torrt eller slitet där. Undvik hårbotten och rötterna. Klart! 

 

Vill du också prova dessa grymma produkter.
Då kan jag erbjuda er en schysst rabatt nu på hela 30 %
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Ny vecka ny energi

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x