Fint på trappen

Godmorgon,

I går julpyntade jag här hemma högt som lågt. Hela huset ser nästan ut som en blinkande julgranskula. Haha…
Jag vet att jag är tidig, men det finns värre saker än att julpynta innan advent. Sedan ville jag ha koll på vad jag ska skriva upp på min önskelista tills jag åker till Ullared. Jajamän, nu är det inbokat ett besök dit med nästa vecka.
Läääängtar. 
Städade bort alla gamla halloweenpumpor,
och dukade fram med en välkomnade julgransbuffe.

Ljusen är batteridrivna, och de ser väldigt verkliga ut på håll. Köpte dem på Rusta, så löp och köp ( inget samarbete )
Jag gillar att jag nu slipper springa ut och blåsa ut alla ljusen varje kväll.  

Julrosen är en av mina favoritblommor till jul. Sedan köpte jag härliga ljusslingor som jag satt upp i granar och buskar utanför.
Inte färdig såklart, men på god väg.

Nu ska jag åka mot Växjö och börja packa ner köksprylarna, har ju några uppsättningar med tallrikar, glas och uppläggningsfat. Skönt att vi inte har bråttom att tömma huset där, nästa ägare tar över först i februari. Kommer sakna det där huset så mycket, men nu börjar ett nytt kapitel och det är bara att hänga på – för det kallas visst livet ♡

Kram  

1

10 responses to “Fint på trappen

 1. Chris skriver:

  Vad fint du har gjort!

 2. Jonas skriver:

  Livet är det som händer när man har fullt upp med annat, som man brukar säga. 🙂

 3. Mamma M skriver:

  Så fint du gjort…tänkte göra detsamma nu inför helgen. Har en stundande födelsedag på söndag och tycker alltid det är så mysigt att göra då. Vissa år sammanfaller den med advent men tyvärr inte i år. Så då får jag tills lite på mina principer med att börja pynta ’för tidigt. Batteriljus är toppen…Har ett lysande utanför ytterdörren varje kväll. Skönt att slippa tänka på brandrisken på samma sätt..även om det såklart kan hända saker med dem också.

 4. Carro skriver:

  Åå så mysigt det såg ut, blir avis, vill också ha en fin liten trapp att pynta och dekorera! 🙂

 5. Karin skriver:

  Funkar det bra med batterier ute? Jag har tänkt att de ”dör” snabbt pga kylan.

 6. Linda skriver:

  Så mysigt och fint du har gjort det 🙂 Det är en fin tid vi har framför oss, advent. Jag fick din fantastiska bok/vardagsmat på posten i veckan. Otroligt många goda recept, garanterat den bästa kokboken jag någonsin har köpt. Ha det så bra!
  Kram från Linda i Växjö

 7. Katrin skriver:

  Hej!
  Åh, vad mysigt det ser ut vid er ingång! Batteriljus är toppen utomhus. Inne vill jag gärna ha levande. Tycker så mycket om din blogg. Jag har även din kokbok, mycket inspirerande! Hälsningar Katrin

 8. Anna skriver:

  Hej va fint du har det ! Blev så inspirerad att jag fixat lite fint till advent idag med julen och ljusslingor, så mysigt med alla ljus. Har köpt din bok och idag blir det din köttfärssoppa till middag här . Ha det så bra , gillar din blogg såå mycket !

 9. Sarah skriver:

  Så fint det blev. Jag önskar att jag lyckades göra så fint. Vilken dag blir det besök på Gekås? Så jag vet när jag ska hålla ögonen öppna 😁😁😁.

 10. Marie skriver:

  Så mysigt och fint du har gjort! Tack för inspo! Har du köpt en granslinga med lampor i? Vart i så fall? Blev också sugen på att pynta lite ute så det har jag gjort nu. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *