Omelett med mozzarella och FRÅGESTUND

God tisdagsmorgon på er,

Här har jag precis skickat iväg barnen till skolan. Sitter och jobbar lite ifrån köket och kikar ut över havet! Det är verkligen som balsam för själen med vatten. Idag slängde jag ihop en lyxig tisdagsfrulle till mig. Omelett och bacon, jag ska ju iväg och träna om en stund så det gäller att grunda bra 😉 Det har blivit slarv med träningen sista månaden, eftersom jag varit på resande fot.

Men nu ska vi kicka igång den igen.

Omeletten
olivolja ( eller smör)
2 ägg
1 1/2 msk grädde
1 st rökt smörgåsskinka
2 körsbärstomater
finhackad  persilja
salt

Fyllning :
mozzarella

Gör så här:
Hetta upp en liten stekpanna med olivolja, Lägg ner finstrimlad skinka och skivade tomater, och klipp ner persilja och fräs en stund. Vispa ihop äggen med grädden+ saltet  och tillsätt ner i pannan. Stek den färdig på ena sidan, och vänd den om. Lägg på lite rivben mozzarella på och vik omeletten dubbel.
Klar att servera – med knaperstekt bacon.


Nu när jag varit iväg så mycket på både jobb och resor så har jag inte hunnit med att svara på alla era frågor.
Så jag tänkte att vi kör en frågestund. Både på Instagram och bloggen, så samlar jag ihop dessa frågor och svarar på under kvällen. Så undrar du över något, är det bara att ställa frågan.

Kikar förbi om en stund igen.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Charlotte
5 år sedan

Vill gärna se mer inredning! Älskar din inredningsstil 👌
Tack för en bra blogg 😍
Kram

Gülay
5 år sedan

Hej Jenny
Eftersom du delar mycket av din familjeliv är jag nyfiken av vissa saker. Efter eran ändrade familjeförhållanden blir det några ändringar på bloggen ? Jag menar blir det mer sponsrade inlägg,mer sponsrade resor osv?
Kommer du och dina barn resa lika mycket även i forsättningen? Det är nog många som undrar kommer du och dina barn bo kvar i Kalmar huset?
Laga mat eller baka vilken tycker du är roligast? När började din mat och bak intresse ?
Sen hur många år tillbaks har du slutat jobba på ett riktigt jobb och försörjer dig och din familj på heltid med bloggande osv?
Om du har haft ett riktigt jobb vad var det och din utbildning?

Tack för svar och hoppas dig enorma framgångar och lycka till med det nya…

Sofie
5 år sedan

Vilken rätt är roligast att göra? Vilken är din favoritmat? Vilka är dina planer för 2019? 🙂

Ha en underbar kväll

Johanna
5 år sedan

Mycket bra blogg, du ger mig mycket inspiration! Har köpt båda dina sista böcker och gillar dem verkligen! Du är jätteduktig på allt vad du företar dig verkar det som. Strunta i knepiga frågor o kommentarer. Svensk missunnsamhet o nöjet av att spy galla på nätet frodas tyvärr idag… hoppas att du får mycket positiv feedback så att det andra kan gå in genom ett öra o ut genom andra!

Katrin
5 år sedan

Hej Jenny! Och tack för all härlig insiration, tips och fina bilder. Jag undrar varför ni valde en Golden? Hur är den vid möte med andra hundar? Vad gör man egentligen vid en promenad om man möter en agressiv hund? Skulle gärna vilja ha hund men är rädd för andra oansvariga hundägare! Hälsningar Katrin

Inger
5 år sedan

Inte behöver du svara på alla dessa väldigt privata frågor! Mem du är modig o ärlig. Tack för alla fina tips om mat, resor o inredning. Du inspirerar mig. Dina bilder är alltid så fina. Från en 70+-tant. 😊

Nästa inlägg

FISKARS NORDEN

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x