Austin

Godmorgon från Texas,
Här är klockan bara lite efter 8 på morgonen. Jag vaknar supertidigt varje dag, har liksom inte kommit in i rätt dagsrytm än. Barnen sover gott, och jag är på min andra kanna kaffe och har hunnit jobba effektivt i 2 timmar. Idag är planerna inte spikade, antingen röstades det för att vi skulle gå bort till poolen, finns tydligen en gemensam pool här för alla husägare. Eller om vi skulle ta och bila till grannstaden : San Antonio.


Ja, vi får väl se var de säger när de vaknat till. Igår blev det i allafall centrum ( Austin ).
Tycker det är så coolt med alla skyskrapor, man känner sig så liten i sådana här storstäder.


Nomis största ”mission” denna resan är att köpa på sig massa amerikanskt godis som hon och hennes tjejkompisar ska prova hemma sedan. Haha… Så vi har letat godis som bara den.
Coola våffelstrutar,
undrar just hur mycket färgämnen dessa innehåller.

Efter att ha promenerat tills vi fått skavsår skulle vi bara hitta något ställe att käka på också.
Många olika viljor, om jag säger så. Till sist blev det en foodtruck, kändes väldigt amerikanskt.
”Hot Chicken”- och här kunde man bestämma hur starkt man ville ha…. 
Jag beställde 3:e graden av 5 på skalan… WOW! Säger jag bara, här snålade de inte på kryddorna. Jag som älskar stark mat kunde knappt äta upp, det gick åt mycket vatten kan jag lova. Hehe.. 

Istället för pommes serverade de chips till maten. Det var lite väl för min smak, men ungarna vart såklart nöjda.
Coleslawen var supergod. Så mätta och belåtna traskade vi sedan vidare 

Så himla cool vägg, den vart jag ju tvungen att fota.
Men Thelma saknas här nu, hon är hemma och jobbar på fik hela lovet. Förra veckan hade hon skola, och hon kunde inte få ledigt då. Sen ville hon inte flyga till Texas helt själv med flygbyten så hon valde att vara hemma hos pappa och jobba.
Så stolt över henne!

Nähe, då ska jag ta och duka fram lite frulle och försöka få liv i resten av familjen.
Vi hörs lite senare!

Kram

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa Sander
5 år sedan

Saknas bara Thelma. Trodde inte din man var med heller??? Har inte sett honom på bloggen på länge

Catta
5 år sedan

Åsa jag tycker du ska sluta spekulera. Vi läsare har inte rätt att veta allt om de bloggare vi följer.

Måste säga att du imponerar mer och mer på mig Jenny som åker jorden runt med barnen själv. Önskar att jag också vågade det. Min man jobbar mycket medan vi andra skulle ha tid att resa. Kanske vågar jag nästa år 😘

Anonym
5 år sedan

Åk till San Antonio! Såå mysig stad! Finns en å mitt i staden som man går längs och så är det mysiga små affärer på båda sidor. Väl värt ett besök! Och så är det en stor outlet på vägen mellan Austin och San Antonio har jag för mig.

M
5 år sedan

Missa inte Torchys, Rudy’s och Stiles i Austin! Fantastiskt god mat. Dessutom väldigt prisvärt och väldigt typsikt Austin. Rekommenderar en Democrat på Torchys! Kram

Sanna
5 år sedan

Varför följde inte din man med? Fått för mig att han var egen företagare som du.
Thelma förstår man om det blev nej från skolan, då de flesta inte får ledigt.

Hursomhur så tycker jag att det är coolt att du reser som du gör med barnen och upptäcker världen. Önskar jag hade haft råd med det också.

Anneli
5 år sedan

Men kära nån, hur vore det med mera systerskap och mindre avundsjuka här! Har aldrig förstått varför man anser sig ”ha rätt” att få inblick i en bloggares privatliv…
Tack Jenny, för alla recept och allt du väljer att dela med dig av. Alltid lika positiv trots alla stolpskott som huserar här inne 🙁

madde
5 år sedan

tycker andra bloggare får betydligt mer skit blå Blondinbella du se….

Emilia
5 år sedan

Vet du, Anneli, man måste inte vara avundsjuk för att man ifrågasätter eller inte håller med. Jag är så trött på alla kommentarer om avundsjuka så fort man inte håller med. Visst ska vi alla stötta och glädjas åt varandra, men man behöver faktiskt inte hålla med alla om allt hela tiden, man får ha en egen åsikt.
Sen är det väl inte konstigt att folk vill ”få inblick” i bloggares liv när dom skriver om just sitt liv. Vill inte Jenny svara på vissa frågor eller skriva om vissa saker så gör hon nog inte det.

emilia
5 år sedan

Jenny, det går inte att svara på kommentarer.. Trycker man på ”svara” så blir det ändå en egen kommentar istället för att den hamnar under den man svarar på. Går det att fixa tror du?

jennysmatblogg
5 år sedan

Emilia : Jag ska be mina tekniker kolla på detta.
Ha en fin dag,

Nästa inlägg

VINNARNA OCH JULSIGNERING

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x