EXTRABRA PRIS PÅ BOKEN JUST NU

REKLAM FÖR MIN BOK

Tjingeling,

Just nu så har både bokus & adlibris ett litet hösterbjudande till er.
Nu kan man köpa boken för bara 149 :- , mer erbjudandet är bara tillfälligt.
Så passa på att beställa den nu om du vill göra ett klipp

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA 


Maten i boken är som här på bloggen: lättlagad, barnvänlig och kan enkelt lagas till många.
Den innehåller: Fisk, fågel, kött, korv, färs, veggo och så självklart festmat & smarriga efterrätter. De flesta grytorna/såserna kan du tillaga under tiden riset eller pastan kokar. Perfekt för stressiga småbarnsföräldrar som vill laga mat från grunden. Jag vet inte exakt hur länge erbjudandet håller i sig, så passa på om du ändå tänkt att köpa den. Eller varför inte ge bort den i present / julklapp till någon du tycker om.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA 

Det glädjer mig att ni mottagit boken så här bra, jag får massvis av mail/ kommentarer och meddelanden att ni använder boken flitigt. Och jätteroligt om ni taggar #middagstipset på Instagram, så kan jag se alla recept ni prövar. Och tro det eller ej, just nu sitter jag och jobbar med nästa bok!! Hur galet roligt är inte det. Det blir en helt ny slags inrikting, inte alls som mina tidigare böcker. Fast jag är säker på att ni kommer tokgilla även denna, för den kommer handla om något som är bland det bästa jag vet! 

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lina
5 år sedan

Precis beställt din bok som jag ska ge till min mamma i födelsedagspresent 😊 hon vet nästan aldrig vad hon ska laga till middag och gillar mer att bläddra i kokböcker än att läsa recept på Internet, så tyckte detta va en perfekt present till henne 📚😃👍

jennysmatblogg
Reply to  Lina
5 år sedan

Hoppas hon kommer gilla den 😀

Heléne
5 år sedan

Undrar om den nya boken kommer att handla om resor…. 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Heléne
5 år sedan

Bra gissning, men inte denna gången. :))

Maria
5 år sedan

Hej!

Hur kommer det sig att de flesta av recepten som finns i boken redan finns i bloggen? Lika med din förra bok 🙁

Tycker det är fantastiskt roligt för dig att bloggen har blivit så stor och att du får ge ut böcker osv, det måste vara helt fantastiskt! Men som student med låg inkomst så känn det inte så kul att lägga pengar på en bok när recepten redan finns gratis

jennysmatblogg
Reply to  Maria
5 år sedan

Tråkigt att du känner så.
Jag vill samla mina bästa recept i mina böcker. Då blir det både gamla och nya.
Men bloggen är precis som du säger helt gratis. Så strunt i att köpa böckerna och häng här istället då 🙂

Nästa inlägg

Smörgåsrulltårta

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x