Kyckling, sås och potatis

Hej hej,

Barnen har precis traskat iväg till skolbussen, och jag har landat här framför datorn nu efter frukosten.
Jag har några telefonmöten på förmiddagen, och ska försöka hinna klämma in ett kortare träningspass. Även nyttigt för Charlie att få lite ensamträning, och det går bra faktiskt. Jag brukar ha lite musik eller tv på när jag går, och hon sover gott när jag kommer tillbaka.

Är du inne och letar middagstips? Då kommer mitt förslag här:

Det här behöver du till 4 personer:
4 kycklingfileer
smör
salt & peppar
potatis
brysselkål

Såsen:
2 1/2 dl creme fracihe
2 1/2 dl grädde
2 msk kinesisk soja
2 msk oxfond
1/2 msk balsamico ( den krämiga varainten)

Gör så här: 
Stek kycklingefilen med salt & lite peppar. Koka potatis & brysselkål.
Under tiden tillreder du såsen: Blanda alla ingredienser till såsen och låt sjuda upp i en kastrull.

Klart att servera.

1

2 responses to “Kyckling, sås och potatis

  1. Ingrid skriver:

    Hej

    Du får väldigt gärna ha mer lunch/middagstips när allt görs i ugnsform för det är ju såå smidigt 🙂

  2. Maria skriver:

    Tack för detta receptet. Blev vår middag idag och vi slogs om såsen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *