Mozzarellagratinerad kassler

Nu har barnen kommit iväg till skolan.
Och jag har satt mig på altanen och jobbar i den friska septemberluften. Jag har ett par jobbtimmar hemma nu på förmiddagen innan jag ska in till stan på möte. Kul att så många av er verkar fått böckerna, extra kul om ni taggar #middagstipset eller #jennysmatblogg på Instagram så jag kan se dem i mitt flöde. Idag kommer ett middagstips som är både gott, snabbt och billigt.

Det här behöver du till 4 personer :
700 gram kassler
2 1/2 dl vispgrädde
2 1/2 dl creme fraiche
1 msk tomatpure
1 msk chilisås
salt & peppar

2 bollar med mozzarella

Gör så här:
Ställ ugnen på 200 grader.
Skiva upp kasslern och lägg i en ugnsform. Vispa ihop ingredienserna till såsen.
Skiva över mozzarellan och skjuts in i ugnen. Gratinera den 15- 20 minuter eller tills den får vacker färg.
Servera med ris, pasta eller pressad potatis.

2
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
5 år sedan

Oh my god vad den ser fettig ut,men det är säkert gott:))

Nästa inlägg

Lax med krämigt täcke av getost

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x