Sensommarkvällar

Godkväll,

Än är minsann inte sommaren över, man kan fortfarande bada. Barnen märker inte så stor skillnad på temperaturen i vattnet, men jag gör! Huuu så kallt det blivit. Nomi & Maya som haft vattenkrig innan var ju redan dyngsura. Så de valde att hoppa i med kläderna på. Jag och Charlie valde att inte bada, för att jag är en badkruka & Charlie är fortfarande lite rädd för havet.


Vi hoppas att det växer bort tills nästa sommar, så att hon kommer bada mer då. Något som är väldigt roligt med Charlie är att hon ”pratar” jättemycket. Inte så att hon skäller utan liksom gnolar och ”pratar”. Mest är det på morgonen när hon precis har vaknat. Läste att det var rätt vanligt för Golden, hade ingen aning om det innan. Haha…

Det blev en stunds badade innan det var dags att bege oss hemåt. Busungar! Nomi & Maya fann varandra redan innan sommarlovet. Sedan har de lekt massor, de går både i samma klass och bor bara en liten gata ifrån varandra.

Nej nu är det dags att stänga ner datorn för ikväll,
På återseende imorgon igen.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mia
5 år sedan

Så kul att höra att ni också har en pratande golden😁
Vår 4-årige Alfons har ända sen har var liten pratat. Främst på morgonen men också när han blir glad som när vi leker eller han vill ha uppmärksamhet.
Han ÄLSKAR gosedjur och bär runt på sina mest hela tiden. Biter inte sönder utan vill bara bära och gosa med dom. Han har en hel korg full. Barnen försöker vinna gosedjur på varenda nöjespark vi kommer till enbart för att ge Alfons sen.
Han är hela familjens mittpunkt och hjärta💕
Tack för en härlig blogg!

S
5 år sedan

Förvisso är det praktiskt att under heta sommardagar ha en hund som gärna går i vattnet för att svalka av sig, men i övrigt, eftersom hon är en golden är det ju faktiskt helt ok att hon inte är en vattengalning eftersom goldisar ju tyvärr ofta drabbas av hotspots, ingen trevlig åkomma (och ja, jag vet att hundar kan drabbas av hotspots också utan att simma).
Ljuvlig söt är hon, hur som helst! Underbara hundar, golden retrievers. Min mormor hade en som blev 16 år, en genomsnäll och fantastiskt klok individ.

Nästa inlägg

Nystädat inför helgen

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x