Grillade Fiskknyten

Glöm inte att läsa på vad som gäller i just er kommun angående grillförbud eller inte.
Dessa knyten går dessutom finfint att köra i ugnen också.


Till fyra knyten behöver du : 
kokt potatis
4 bitar lax
4 bitar torskrygg
körsbärstomat
2 gula lökar
dill
olivolja
flingsalt & citronpeppar

Gör så här: 
Skär fisken i mindre kuber och blanda allt i en salig röra.
Fyll sedan folie paket med allt gott.
Släng på grillen i 10 minuter eller tills fisken är genomstekt.

Servera med en klick aioli.

1

7 responses to “Grillade Fiskknyten

  1. Eva skriver:

    Hallå där! Vad är det för värme som gäller och hur länge ska fisken vara i ugnen? Ha det bäst!

    1. jennysmatblogg skriver:

      200 grader- 10-15 minuter

  2. Gülay skriver:

    Testa även detta
    Fisk i folie
    Smöra varsitt folieark. Dela kall kokt färskpotatis och lägg ovanpå smöret. Lägg på en fin fiskfilé, gärna torsk eller rödspättafile .Krydda rejält med havssalt och svartpeppar. Toppa med tomatskivor körsbärstomat, skivad lök, lite zucchini, rikligt med dill, citron och ytterligare smörklickar. Peppra ytterligare och strö över en nypa havssalt. Vik ihop till ett tätt paket och lägg i ytterligare ett folieark som viks ihop och försluts. Lägg på grillen på mediumvärme i cirka 10 minuter. Klart! Eller ugn 180 grader 20 min
    Ibland skippar jag gul lök, tar salladslök och hackat vitlök.

  3. Det är så gott med fiskpaket. Här är det grillförbud ute så det får bli i ugnen.

  4. Fiskpaket är perfekt, jag gör mina med förkokt potatis och hela laxbitar och sätter i ugnen. Grillen behövs inte alls!
    //Berith

  5. CeciliaSkor skriver:

    Ser supersmarrigt ut!
    Älskar foliepaket…
    Kram C

  6. Sanna skriver:

    Oj en hel lax.. det blir ett stort paket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *