Frågestund del 2

Hej igen.

Frågorna har strömmat in på Instastorys,
men många är liknande så jag svarar bara en gång.

Annika undrar:
Du nämnde att ni skulle byta kök, vilken färg blir det? 
Svar: Ja det stämmer, vi kommer påbörja den renoveringen om drygt en månad. Kommer bli grått!

Bejbom undrar :
Vilka mått har eran pool?
Svar: 4*8 meter känns lagom stort på vår tomt.

Miss_bergman undrar:
Hur ofta bakar du? 
Svar: Det varierar mycket, men i snitt. Ett par till 4 ggr i veckan?

Tuffe med flera undrar:
Hur mycket tjänar du ? 
Svar: Det är offentliga uppgifter, och det varierar från år till år.

Sofie undrar:
Vad finns alltid hemma i din kyl? 
Svar: Grönsaker, grädde, smör & creme fraiche, fonder, chilisås och kyckling.

Nilla undrar,
Hur mycket kostade det att bygga poolen? 
Svar: Du får fråga mig till hösten istället när vi är färdiga med pooldäcket och måleriarbetet. 😉

Kajsa undrar,
Har du körkort, och vilken bil? 
Svar: Ja det har jag sedan jag var 19 år. Jag har en suv.

Anna undrar:
Vad har du för supersnabba middagar för matkräsna barn? 
Svar: Detta är poppis, prova vetja

Katta undrar,
Hur orkar du med negativa och sura kommentarer. Kan du skaka av dig? 
Svar : Antar att du menar kommentarer på mina sociala medier. Ja jag kan ta åt mig rätt mycket vissa dagar och bli sårad. Vissa dagar är det lättare att skaka bort. Jag uppskattar kritik, men inte elaka påstående.

Har du haft stalker efter dig ? 
Svar: Alltså stalker å stalker, jag har stött på två intensiva personer under blogg-åren. En som satte i system att skicka post till mig varje vecka. Den andra personen åkte förbi mitt hus flera gånger i veckan. Jag uppskattade det inte, men nu är det lugnt.

Åsa undrar:
Om man ser dig på stan får man komma fram och ta selfie? 
Svar : Självklart!!!

Vem är den kändaste personen du har i din mobil? 
Svar: Jag har en del ”kändisar” i telefonen, de som jag arbetat med. Men jag lämnar såklart inte ut deras nummer 🙂

Kattiz undrar:
Om du bara får äta en sak resten av livet. Vad blir det? 
Svar: Kroppkakor är det godaste jag vet. Men det är bara för att jag äter det så sällan. Kyckling- eller Kebabsallad med sås hade jag inte tröttnat på lika snabbt. Gärna med pommes vid sidan av. Så jag säger nog det.

Tindra undrar:
Vilken är din favorit dryck ? 
Svar: Bubbelvatten alla dagar i veckan!

Lukas undrar:
Vad ska du göra idag? 
Svar: Jobba, och i eftermiddag kommer en vännina hit på middag.

Sofie undrar:
Är det bara mat i nya boken hur många recept ? 
Svar: Det är fler recept i denna än i förra boken. Så det är ett avsnitt med vardagsmat ( kyckling, fisk, köttfärs, korv. osv)  sedan ett kapitel med festmat och efterrätter.

Jag kommer fortsätta svara på resten av frågorna under dagen.In på Instagram och fråga : @jennysmatblogg heter jag även där.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sarah
5 år sedan

Har en fråga relaterat till Kalmar om det är ok att ställa den här? 🙂

Jag och min pojkvän ska på roadtrip nästa helg och har bokat en hotellnatt i Kalmar. Har du något tips på en trevlig restuarang att äta middag på fredag kväll? 🙂 Tänker mig något i stil med där man kan få husmanskost (kött, potatis osv) men inte en kedja såsom t.ex. Texas Longhorn. Vill prova på ett unikt ställe som inte finns överallt.

Nästa inlägg

Frågestund del 1

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x