Glänsande hår

I REKLAMSAMARBETE MED MAYBEAUTY

Hej igen,

Vad roligt det har varit med frågestunden på Instagram, men det blev alldeles för många att svara på. Phuu, så vi får ta och fixa det i en frågestund på bloggen.  Ni var några som undrar hur jag gör när jag lockar mitt hår, och hur jag får det att hålla.Här kommer det svaret. Självklart först en förebild, på min morgonfrisyr.


Det är busenkelt, och jag lägger max 5 minuter på det när håret väl torkat. Så här kommer lite snabba och enkla tips, för den som vill veta. En busenkel lock-skola 😉

Jag börjar med att schamponera håret, och då gör jag gärna det 2 gånger. Det för att håret ska hålla sig snyggt länge.
Sedan kör jag med ett återfuktande balsam i längderna. Jag handdukstorkar det, och kramar i några droppar med Miracle serum, bara i topparna. Oljan gör håret lenare och mer glänsande.

Denna flaskan är så dryg, att den håller hur länge som helst. Nu har dock flaskan fått nytt utseende, men samma innehåll.  Den nya flaskan är tåligare och smidigare än den gamla.
Du tar bara en pump, gnider in händerna innan för att få lagom mängd.


Efter det låter jag håret självtorka, eller om jag har bråttom blåser jag det torrt. Sedan lockar jag med en plattång. Tycker det är lättare än att använda en vanlig locktång. Jag tar en stor slinga och snurrar runt plattången från hårbotten och drar sakta ut locken. Jag lockar utåt, (dv.s snurrar håret uppåt) det ska vara det bästa enligt min hårfrisörska.


Jag lockar kanske bara fem- sex större slingor, sedan är det klart. Och då avslutar jag även med lite serum i topparna.
Allt för att tillföra fukt och glans till håret. Håroljan får håret att torka fortare också.
Jag som har hår-extensions i behöver tillföra mer fukt även till det håret. Det torkar ut snabbare än mitt vanliga, då är denna oljan grym. Jag kramar bara ut den i topparna / längderna, fästen lämnar jag helt.


Hoppas ni kunde ta hjälp av min lock-skola och vill ni använda samma olja som jag så har jag en rabattkod till er på 30 % prova-på-rabatt med koden jennyserum. Mina håroljor håller minst i 7-8 månader trots nästan daglig användning. Så värt det!
Maybeautys lager har flyttat från Åland, så inga extra kostnader/ tull kan uppstå.

För att komma direkt till erbjudandet så
klickar ni HÄR 

 

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pernilla
5 år sedan

En nyfiken fråga, hur långt är ditt riktiga hår?
Sedan en till, vad har ni för bil. Jag menar stor familj ibland, mindre ibland
Tack för en superbra blogg, kollar alltid hos dig om jag tänkt mig att framför allt baka, 😊

jennysmatblogg
Reply to  Pernilla
5 år sedan

Lite längre än axlarna 🙂
Vi har två bilar. En suv och en vanlig.
Jacob som är äldst har ju körkort själv, så oftast kör ju han egen bil.
När barnen var små hade vi 7- sitsiga bilar. Te.x Volvo X90, riktigt bra bil.

Caroline
5 år sedan

Hej!
Tack för en trevlig blogg!
Hur lång tid brukar det ta att få produkterna man beställt? Jag har väntat i två veckor nu.
Med vänlig hälsning, Caroline

jennysmatblogg
Reply to  Caroline
5 år sedan

Det brukar bara vara ett par- tre dagar.
Så maila kundtjänst, det kanske har hänt något på vägen.

// Jenny

2 år sedan

Vet du om de har denna olja fortfarande i sortimentet? Eller har du börjat använda någonting annat?

Nästa inlägg

Sista dagen I Frankrike

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x