Mot nya äventyr

Denna helgen är vi barnvakt till mina goa syskonbarn. Vi ville hitta på något roligt allesammans, så vi valde att styra kosan mot en annan destination. Daries & hennes man Tobias är iväg på en weekend. Jag tror det är viktigt med egentid, antingen om man väljer att träna, gå på bio eller resa bort en helg.
Vi ser supermycket fram emot att ha en tokrolig helg med småttingarna, men passade även på att byta några dagar (barnvaktshjälp) med Daries & Tobias i Augusti. Jag ska ändå upp och jobba i stockholm då, och nu lyckades jag även att få med mig min make. Ser fram emot det.

Barnens kusiner är  : Nea 11 år, Lova 10 år och Milia 3 år. Så vi blir ett stort gäng.
Jag och Milia ska åka tåget klockan 13, för vi har inte tillräckligt stor bil. Så möts vi på stationen om några timmar. Vår picknickkorg är packad med saft och kex. Mysigt.

Jag kommer som vanligt uppdatera flitigt på Instastorys
@jennysmatblogg

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Stekt potatis med korv & ägg

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x