LOTUSGRILL

I REKLAMSAMARBETE MED LOTUSGRILL

 

Sommartider hej hej….sommartider!

Trallallalla… Hur har ni det är värmen? Gillar ni eller smälter ni bort?
Dessa varma tider så grillas det till både höger & vänster. Tycker det doftar mat hos varenda granne. Grillad mat kan vara det godaste som finns, men att lukta skogsbrand efteråt är mindre kul. Därför ville jag prova Lotus nya rökfria grillar.
Och de var inte bara rökfria, de är smidiga och enkla att ha att göra med. Man kan ställa den i gräset, på ett bord eller vart som helst. Grillen består av 2 yttre lager vilket gör att den inte blir så varm, just för att man under grillning ska kunna röra och flytta grillen utan att man bränner sig. Vilket är säkert när man har både barn & djur hemma.


Vi har en stor gasolgrill hemma, men jag har aldrig varit förtjust i den. Det blir inte riktigt den där smaken som man får av en riktigt hederlig kolgrill. Det extra smarta är att man kommer igång med denna Lotusgrillen inom 3-4 minuter!
Man behöver inte montera någonting, förutom att sätta batterierna till fläkten på plats.
Annars är den helt klar att användas. Vilket gör den extra smidig till midsommar, stranden eller som gå-bort-present. 
Så här gör man alltså för att starta den.

Fördela ett par cirklar med tändgelen,
tänd på och det är klart att börja elda.


Här i lägger man kolen, och behållaren ställer man över tändgelen.
Kolbehållaren är sluten vilket gör att inget riskerar att ramla ur även om du skulle vända grillen upp och ned eller om den skulle tippa. Säkert och bra. På med grillgallret och så är det bara att starta att grilla. Jag valde en röd grill, men det finns grillar i alla möjliga färger på deras hemsida. KOLLA IN DEM HÄR. 

Baconinlindade fyllda champinjoner, det är så gott!
Man tar bort foten på svampen, och fyller med valfri smaksatt färskost och lindar en varsin baconskiva runt.
Detta blir alltid succé !  
Vi grillade även ett gäng hamburgare,
använder man ett hamburgerpress så blir de dessutom så snygga.

Det här behöver du till 6 hamburgare:
800-900 gram nötfärs
2 msk oxfond
1 msk bbqsås
1 ägg
salt & peppar

Gör så här:
Rör ihop & blanda väl. Forma till burgare i en press.
Detta kan förberedas några timmar innan.
Förvara i kylskåp fram till grillning,


Lägg allt du ska grilla på gallret och ta över grillkåpan. Här har du en bra översikt över temperaturen.
Du kan höja och sänka temperaturen med hjälp av skruvknappen längst ner ( dv.s fläkten )
Det är så enkelt med grillade hamburgare.
Sen är det så gott.

Nu får ni också ett grymt bra erbjudande om ni vill prova denna snygga barnsäkra grillen. Med koden ”jennysmatblogg” får ni 20% rabatt på ett köp i deras webbshop, som ni hittar här.

Koden gäller till den sista augusti.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ewa
6 år sedan

Hej Fina Jenny!

Vill bara säga att jag gillar din blogg skarpt👌
Jag som skriver heter Ewa Gustafsson är 50 år fyllda😆 men man överlever, känner mig som 30😉 blir aldrig äldre😀 är från Linköping är singel och har en fin son på 7 snart 8 den 15 Juli;) Är utbildad undersköterska samt utbildade mig till socionom 2008, jag jobbar på ett Lss boende för utåtagerande, autism, utvecklingsstörda. Trivs bra fast det är mycket tufft och utmanande i bland men kärleken som man får övervinner allt💖💕💖 Älskar din blogg;) Ha en under bar sommar. Jag är ledig i två månader såååå skönt, tagit ut alla föräldra dagar + semester🌝😎🏖🚤 Massor med kramar från ett soligt Eksjö🌝🌝🌝🌝

Therese
6 år sedan

Jag älskar värme men tyvärr så bor jag i en del av vårt avlånga land där man inte alls har behövt svettas mkt i år. Så njut och sola gärna lite åt mig också ☺ idag har vi ändå haft 18 grader och lite solglimtar ☺

Anna
6 år sedan

Vilken snygg grill😍

Mariette
5 år sedan

Hej, jag har funderat ett tag på att köpa en lotusgrill till min balkong och letar efter omdömen om den. Jag undrar vad du tyckte om den, smakar maten grillat?? Jag är van vid att grilla på en vanlig kolgrill och älskar denna smak.

jennysmatblogg
Reply to  Mariette
5 år sedan

Jag älskar den.
Absolut, den smakar precis som en vanlig kolgrill.

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x