TOKYO- DAG 4

Gokväll ,
Ännu en härligt knasig dag i Japan börjar gå mot sitt slut
I dag styrde vi kosan mot Shinjuku, det finns så mycket här att se i Tokyo och alldeles för lite tid. Det smidigaste och billigaste sättet att ta sig runt här är helt klart tunnelbana. Vilket Thelma & jag numera blivit experter på, vi hittar utan problem. 
Sushi finns överallt i varenda gathörn och ”ramen” likaså.

Varken Thelma eller jag äter sushi,
men det finns såklart hur mycket annat att välja bland. Jag hade med mig en reseguide på resan men tycker att de allra bästa tipsen än en gång har kommit från er. Tack!

Vi blev rekommenderade robotrestaurangen, men att bara boka själva showen. Så det gjorde vi.
Vi kunde boka på plats och tog den tidiga föreställningen.
Ingången till Robotshowen, så här såg alla gångar / trappor ut ner till föreställningen. 

Showen var helt knasig & smått galen, men åker man till Tokyo och har tid så tycker jag att detta är värt ett besök. Annorlunda och tokigt som sagt. Föreställningen var uppdelad i 3 akter, men jag och Thelma var fräcka och smet efter två då var vi var lite halvt döva på kuppen. Så lite varning för ljudnivån… hahah.  
Efter showen drog vi iväg och letade matställen. Många restauranger ligger även inne i köpcentrerna så det finns verkligen gott om matställen.


Lagom trötta så hittade vi ett ställe vi gillade med utsikt över staden.

Utsikten från vårt middagsbås.
Vi övar på att äta med pinnar, men när ingen ser så går det lika bra att äta med händerna också. Haha.. Vi beställde in flera olika typiska japanska rätter som servitören rekommenderade oss. När menyerna är på japanska så finns det ingen chans alls att förstå vad man beställer. Spännande värre 😂

Och hörrni vår insamling till barncancerfonden nådde över 71 000 kronor. Vad fina ni är! <3
Tack tack tack. Och ser att den fortfarande tickar uppåt. Så är det någon som fortfarande vill vara med är det tydligen inte helt försent än. Ni hittar vår sida HÄR

* * * * * * * * * * * * *

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Therese
6 år sedan

Älskar din blogg och dina reseskildringar. Du och dottern tycks ha en kanonresultat. Sådan skulle jag också vilja ge min dotter ❤️

Anna
6 år sedan

Ååå jag vill också till Tokyo! Du är så modig som bara reser iväg sådär själv med dina barn. Själv oroar jag mig för mycket. Hur man ska åka från flygplatsen, hur man ska hitta, hur gör man om ingen förstår språket?? Gaaah!
Du är riktigt cool. Önskar jag med va det.
Tack för vi fick följa med ❤️

6 år sedan

Det låter som en fantastisk resa!

Nästa inlägg

Köttfri Måndag

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x