Min nya bok ” MIDDAGSTIPSET ”

 I REKLAMSAMARBETE FÖR MIN BOK

 

Jipppi <3 Jaaaaaaay

Min bok nummer två går nu äntligen att beställa/förhandsboka. Den är såååå fin, så fin. Ja den blev till och med bättre än jag hade vågat drömma om. (Får man säga så utan att skryta alltför mycket haha… ) Jag känner mig iallafall oerhört tacksam för att jag fått göra ännu en. Det har varit roligt & såklart väldigt vääääldigt mycket jobb bakom. Fast vet ni, att det är värt allt slit när man äntligen står där med sin bok i handen. Precis i samma stund så glömmer man faktiskt att det var jobbigt överhuvudtaget, man minns bara det roliga. Och nu så kom dagen, och det känns så kul att få visa er. Jag vet att många av er önskar en signerade böcker, och därför får ALLA som förbokar nu även signerade böcker.

KLICKA HÄR FÖR ATT FÖRHANDSBOKA 


Ni är många som önskar middagstips, vardagsmat och snabblagad mat.
Er vilja var såklart avgörande för den kommande boken, så i denna samlades massor med vardagsmiddagar. Fast även fest och efterrätter. Detta är en något större bok, och i mitt tycket är denna snäppet snyggare än min förra. Bilderna är enkla och eleganta.
 
Det är Ulrika Pousette som är fotograf även denna gången, hon är grym på att fånga alla detaljer.

Jag vet redan nu att det inte kommer finns tid för mig att ge mig ut på så många signeringsturer under året, så vill ni vara garanterade på att få en signerad bok så är det nu ni säkrar den platsen. För alla som föreställer får en liten hälsning i sin bok, dock vet jag inte om min signatur är mycket till att skryta om. Skriver ju som en kratta eller så 😉

NI FÖRBESTÄLLER I ALLAFALL BOKEN HÄR 

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
6 år sedan

Tjoho! Jag har redan beställt min och ser så mycket fram emot att få den i min hand. Den som väntar på något gott…
En helt annan fråga, har ni hyrt hus utomlands? Tror jag läst det. Hur har ni gjort? Vad är säkert och finns det något särskilt man ska tänka på?
Kram Maria

jennysmatblogg
Reply to  Maria
6 år sedan

❤ Hoppas du kommer gilla den.
Vi brukar hyra hus utomlands. Vi har provat sajterna airnb.se samt homeaway.se

Det har funkat toppen 🙂

kram

Camilla L-J
6 år sedan

Nu har jag beställt din bok! Spännande…stort grattis!
Kram❤

jennysmatblogg
Reply to  Camilla L-J
6 år sedan

❤ Hoppas du kommer gilla den 🙂

Gūlay
6 år sedan

Stort grattis hoppas du får många böcker sålda. Hur många recept finna det och är alla recepten publicerade på din blogg?

jennysmatblogg
Reply to  Gūlay
6 år sedan

Hej 🙂
Det är en blandning av mina bästa recept och så massa nyheter 🙂

Kram

Anna
6 år sedan

Jättefina bilder!
Jag undrar om recepten mestadels är tunga och baserade på grädde/creme fraiche, som de är i bloggen, eller om det till övervägande del är lätta och nya maträtter?

jennysmatblogg
Reply to  Anna
6 år sedan

Det är väldigt blandat. En hel del ”rena” rätter, men också en hel del gräddiga såser 🙂

Carina
6 år sedan

Grattis! Så spännande 😃 Beställde min genast, ser fram emot att få den!
Du har med dina recept förgyllt många av våra middagar 👌
Kram Carina

Sarah
6 år sedan

Vad roligt! Har också förbeställt nu!! 🙂

Marina
6 år sedan

Nu har jag beställt ett ex. till oss 😊❤

Nästa inlägg

TILLSAMMANS MOT BARNCANCER

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x