Frukoststund

Godmorgon fina,

Tisdagsmorgon och jag lyxar till det med frukost utomhus. Lite kyligare idag, eller om det bara är för att det fortfarande är så tidigt. Filmjölk med bär och hårt bröd med pålägg. Nypressad juice för att preppa med lite extra c-vitamin, och så kaffe såklart. Dock måste jag ha mjölk i mitt kaffe, har inte lärt mig dricka det svart än. Nu på förmiddagen har jag telefonmöten inbokade, sedan tänkte jag sätta mig och redigera youtube-film. Det tar sådan tid innan man lärt sig hur allting funkar, det är roligt men väldigt tidskrävande.


I eftermiddag ska Thelma och jag er på stan och kika på sommarkläder. Både hon och jag behövde lite nytt i garderoberna.
Jumpsuits är nog mitt favvoplagg inför denna sommaren, har redan ett par men kommer utöka med fler färger.

Jag hoppas du får en fantastisk start på dagen,
vi hörs lite senare igen.

// Jenny

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Vivi
5 år sedan

Så spännande med ert hus.när kommer det ut? Vad är det för golv under mattorna ni har lagt in?

Lotta
5 år sedan

Så härligt det ser ut ! Visa gärna vad du köpt i klädesväg sen ,behöver lite inspiration . Önskar dig en fortsatt trevlig kväll
Kram

Nästa inlägg

Rabarberpaj

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x