Mot Korsika

Morrn morrn,

Här har jag varit uppe med tuppen, eller faktiskt tidigare för att inte missa flyget (min stora fasa är att försova mig när jag ska iväg). Som många gissade på min Instagram @jennysmatblogg så går resan till Korsika. Det känns som ett utmärkt resmål, gillar att det är kort flygresa och att det inte är någon mellanlandning. Jag har några intensiva dagar då jag hoppas få uppleva så mycket av landskapet som möjligt. Ja och även äta god mat, glass och prova trevliga fik såklart. Jag har roliga utflykter inbokade under resan, det bästa jag vet är när man får uppleva mycket på sin semester, inte bara vyn från solstolen ( även om det kan vara trevligt en dag också eller så )
Hoppas ni vill hänga med!

Bild från hotellrum, kanske är det så här jag kommer bo? Helt ljuvlig utsikt isåfall!
Vill ni se massor av bilder & instastorys nu på resans gång tycker jag att ni ska följa mig på Instagram,
där uppdaterar jag ofta!

Vi hörs när jag är framme och incheckad.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ma
6 år sedan

oj vad kul!
jättenyfiken vad du/ni ska se där!!
pastatillverkning mm?är ni fler i sällskapet?
🍉🍦

Nästa inlägg

KEBABSPETT

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x