Mjuka & lena sommarfötter

 REKLAMSAMARBETE MED MAYBEAUTY

 

Godmorgon,

Välkommen måndag och ännu en ny vecka. Ibland blir det mycket resande på schemat, jag har knappt hunnit packa upp från Italien innan det är dags att ut och resa igen. På lördag bär det av mot nya spännande resmål, ska skriva mer om det senare. När jag är ute och reser så vill jag alltid ha fina fötter i sandalerna. Och då kör jag med mitt absoluta favorit ”hemma-kit”. När det gäller fotbehandlingar så är ”Foot mask” det bästa jag provat. Skulle jag inte vilja vara utan denna, jag & Jonathan gör den ungefär varannan månad och vi har aldrig haft lenare fötter.

 

     Detta är också smidigt för oss som inte hinner boka in besök på skönhetssalongerna, eller orkar med att fila fossingar i evigheter. Detta är så grymt bra att ni inte kan bli besvikna. Charlie undrade genast vad matte hade på forslingarna.


Man klipper upp strumporna och trär på, dessa ska sitta 1-2 timmar. Och för att man lättare ska kunna gå omkring rekommenderar jag att ha tofflor alternativ strumpor över.

Hur fungerar det sedan efteråt ? 
Jo efter ett par – tre dagar börjar du tappa all död hud på fötterna. Du kan snabba på resultatet genom att bada fotbad en gång om dagen. Annars kan det ta upp till 7-10 dagar innan du har tappat allt, med sedan har du jättelena och mjuka fötter.

Varning för känsliga läsare, men här kommer själva processen. När den överflödiga huden blir torr, hård och sedan trillar av. Nästan som att ömsa skinn. Haha.

Så här mjuka och lena blir mina fötter efter behandling. För mina fötter brukar de ta ungefär 10 dagar att tappa allt skinn. Som sagt mina favvoprodukt bland alla jag har provat. Resultatet håller sig länge. Stort gilla på det.

För er som vill prova dessa dunder -”masker” till fötterna, eller rent av ge till maken. Så har jag fixat fram ett kanonerbjudande.
Med koden : footmaskjenny får du hela 30 % rabatt på ditt köp.

K L I C K A  H Ä R  F Ö R  A T T  K O M M A  T I L L  E R B J U D A N D E T  

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
5 år sedan

Det var inte 30% på hela köpet utan 75kr rabatt på ett köp. Jag ville köpa ett 4- pack och då blir det inte 30% rabatt.

jennysmatblogg
Reply to  Karin
5 år sedan

Nu ska det funka! Det är 30 % rabatt på hela köpet

Anna
5 år sedan

Fantastisk produkt, så skönt att renovera fötterna inför sommaren 😀

Nästa inlägg

Kladdkakemuffins deluxe

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x