LCHF-lunch

Tips på god och lättlagad lunch.

Det här behöver du:
kyckling
smör
flingsalt + chiliflakes

Stuvad kål:
matolja
1/2 kålhuvud
200 gram färskost (te.x vitlök & örter)
3-4 msk creme fraiche
1 kryddmått salt salt

Jag hade en liten tomatsallad som tillbehör.

Gör så här
Stek kycklingen färdig i smör, krydda med salt & chiliflakes.
Under tiden hettar du upp en kastrull/ wok med matolja. Grovhacka vitkålen ( cirka 2*2 cm)  Lägg ner den i kastrullen och fårs den tills den blir mjuk, men inte bränd. Vänd ner färskost & crème fraîche i kålen smaka av med lite salt och voila
Klart att servera.

0
Prenumerera
Notis om
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

FYLLDA KRUSTADER

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x