Hej från Kalmar

Godkväll,

Vilken fantastisk vårdag vi fick idag och varmt som bara den.
Jag har varit på ett par intervjuer tidigare idag för den kommande boken, samt haft telefonmöten för samma sak. På vägen till Kalmar stannade vi till längst vägen och tog en skogspromenad med valpen. Charlie accepterar sitt koppel mer och mer, vilket underlättar. Jag hoppas att hon så småningom ska lära sig att springa bredvid cykeln, för jag kommer cykla en hel del från och med nu. För att det är rolig motion, och det tar drygt en 20-30 minuter att trampa in till ”stan” med så fina cykelvägar. Perfekt.


Och i Kalmar står hela trädgården i blom. Påskliljor, hyacinter och vitsippor i salig röra.
Charlie har badat och grävt runt längst sandstranden och haft en kompis på besök. Min syster och hennes Bobbo var här och gjorde oss sällskap. Charlies första bad, och hon råkade nog springa ut i vattnet tills hon inte kunde bottna, och lyckades simmade in till kanten. Något förvånad såg hon ut, men hon var en duktig simmare.
Kolla denna solnedgången!
Älskar´t, kan inte se mig mätt på denna utsikt.

Men nu ska jag passa på att dyka ner i alla obesvarade mail,

Önskar er en trevlig kväll,

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

wow så fin utsikt 🙂 Jag vill med hitta en sån tomt och bygga ett hus på 🙂
https://lotte4.blogspot.se

Nästa inlägg

Kryddlandet

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x