Tisdagskväll

Då vart det tisdagskväll, 

Jag sitter och jobbar framför tv:n medan Jonathan kollar in hockeyn. Viktigaste matchen ever, säger han. Jacob jobbar kväll och kommer först om en timme, och Thelma och hennes tjejkompisar har tjejkväll, de lagar mat och skulle kolla film. Mysigt.
Jag har inte gjort så mycket annat mer än att stå i köket och rört i grytorna idag. Så nu har jag riktigt många recept på lager till er.  
Skulle fota buketten, och vips så hade jag en kompis där som undrar vad jag gjorde. 

Förresten jag beställde en sjukt snygg sammetsfåtölj idag. Tänkte göra om lite granna i glasverandan, och tror att det är en fåtölj som fattats där.  Kommer visa er hur det blir så snart jag hämtat ut paketet. Letar fortfarande efter den perfekta blåa sammetssoffan, men inte hittat någon som klickar än. Men det dyker nog upp tids nog skulle jag tro.

Ha en riktigt fin kväll, 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotta
6 år sedan

Nyfiken på sammetsfotöljen! Är själv på jakt efter en, gillar din smak så visa gärna den 🙂 ha det bra fina Jenny 😍

Lisen
6 år sedan

Den här blå sammetssoffan kan jag tipsa om… is to die for…..den ligger på min must have lista 🙂

http://www.melimelihome.se/produkt/sammetssoffa-blanca/

/Lisen

Nästa inlägg

Grön ärtsoppa

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x