Nästa resa går till . . . . . .

 

Hej där,

Som jag tidigare nämnt har alla barnen fått en varsin resa i julklapp. Vet inte om det är jag eller barnen som tycker det är roligast. Haha, ja troligtvis jag. Jaaaaaay! Nomi och jag reste till Finland och ni var det Thelmas tur och hon valde att åka till … Tadaaaa *trumvirvel* :  TOKYO. 
Så nästa månad bär det iväg dit för henne och mig. Hotellet bokade vi förra veckan, så nu är det bara nedräkning kvar.
Jag har skickat efter en liten reseguide, men de som brukar ha de bästa tipsen är ni!

Så vad får vi inte missa i Tokyo  ? 

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
CC
6 år sedan

Lyssande idag på Wistam och Wahlgren. Sofia hade varit i Tokyo nyss och var eld och lågor. Lyssna! Kanske Jon har ngn blogg eller dyl.

jennysmatblogg
Reply to  CC
6 år sedan

Ja då måste jag lyssna på podden 🙂
Tack för tips. <3

Eva
6 år sedan

Läs http://www.foodstories.se/, kul och kanske annorlunda tips tycker jag.

6 år sedan

Åh jag hoppas ni gillar sushi för den är verkligen hundra gånger bättre än hemma! Finns en hel del roliga sushiställen med sushi som kommer in på tåg osv. Var där på bröllopsresa för ett par år sedan och det var verkligen fantastiskt! Har samlat några tips här: http://kimmi.se/category/resor-tokyo-2015.html

Bäääästa sushin vi åt var på Tsukiji Kiyomura Sushi-Zanmai i Shinjuku-området. Går inte att boka bord men VÄL VÄRT en stunds väntan!

lisa
6 år sedan

Va mysigt, varför valde Nomi att åka till just Finland av alla ställen tror du (eller vet kanske)? 🙂

jennysmatblogg
Reply to  lisa
6 år sedan

Jag hade Finland eller Åland som förslag till henne.
Vi tittade på de olika kryssningarna och då valde hon Finland.
Sen ville vi inte vara borta längre eftersom Charlie precis flyttat in till oss.
Kändes som en lagom weekend, och vi hade en toppenresa. 🙂

Gülay
6 år sedan

Vad spännande för er. Jag blev nyfiken när du berättade om eran Finland resa så skrev du så här ”DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED TALLINK SILJA”. Därför trodde jag att du var sponsrad av det företaget. Är det likadant med Tokyo resa också?
Jag ser inget fel med om att du skulle vara sponsrad så missförstå inte mig,livet är ju ge och ta. Jag blev bara nyfiken.

jennysmatblogg
Reply to  Gülay
6 år sedan

Finland var ett samarbete med tallink silja, och det har jag märkt ut
Nej, Tokyo är inte sponsrat 🙂

6 år sedan

Gud va coolt med Tokyo! & vilken härlig julklapp ♡

Fanny
6 år sedan

Katt-café och VR-studion (Shinjuku) tror jag barnen kan gilla! Och SEGA-hallarna. Skybarer (finns i typ varje hotellskyskrapa, googla i just det område ni råkar vara) eller andra utsiktstorn. Det tekniska science-museet där robotar i människostorlek kan spela fotboll. Hyr pocket-wifi redan på flygplatsen (förboka), det finns knappt något wifi förutom på hotellen. Ha så roligt!

Delia
6 år sedan

Vad kul! Sandra Beijer älskar Tokyo o har gjort gedigna guider, kan länka dem 😁

https://sandrabeijer.elle.se/sandras-stora-tokyo-guide/

Kategorier: Tokyo
https://sandrabeijer.elle.se/kategori/tokyo/

Carina
6 år sedan

Kyoto med tåg 👍👍👍

Nästa inlägg

BRIEKYCKLING

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x