Skärtorsdag

Gomorron raringar, 
Skärtorsdag idag och Nomi är hos moster Daries på Öland. Hon skulle få följa med Lova till skolan idag och var taggad som bara den för det. Roligt, och kul att det passade så bra att kusinerna hade påsklov olika veckor. Men tänk att det snart redan är April, och det är nu man egentligen hade hoppats på vårvärme. Att få vara ute och fixa i trädgården, plocka fram utemöblerna och ta en kaffe i vårsolen. MEN…. det är ju svinkallt ute, helst vill jag bara sitta och värma mig framför brasan med en stor kopp varm oboy. 

När kommer våren egentligen,
känns som den är försenad hur-länge-som-helst. 
Men istället för att sitta och deppa över våren ska jag ta tag i jobbet,
massa mail som måste komma iväg idag innan alla går på ledighet.

Jag hoppas att du får en riktigt fin dag.
På återseende senare.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rosa
6 år sedan

Igår hade vi en sitta-mot-väggen-i-solen-och-dricka-kaffe-dag helt fantastiskt härligt. Men idag är det sitta-vid-brasan-väder igen. Såg dock ut att kunna bli en skön påskhelg ivf med sol och lite värme. Skönt med lite ledighet och mys och god mat. Krustaderna i förra inlägget är så goda. Önskar er en riktigt Glad Påsk🐣

Gunilla
6 år sedan

Hej Jenny,
Tittar in här för inspiration för recept, resor och annat och du ger det verkligen, bra jobbat. En fråga, jag undrar vart ditt vardagsrumsbord kommer ifrån?
Ha de gott
Hälsningar
Gunilla

jennysmatblogg
Reply to  Gunilla
6 år sedan

Vad glad jag blir! 🙂
Soffbordet kommer från artwood.

Kram

6 år sedan

Håller med vill helst inte heller gå ut i det kalla. Våren var lika kall och tråkig förra året, kanske inte lika mycket snö men ändå. Tyvärr är det nog bara att gilla läget och vänta in våren.

Nästa inlägg

Fyllda krustader

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x