Sista dagen i Sydafrika

Hej där, 

Här kommer det sista inlägget från Sydafrika för denna gången. Det är kul att ni tycker det är roligt att följa med på resorna. Fått frågor hur resan bokades, och det är inget charterpaket utan bokades via nätet. Vi bokade flyg för sig, hotell & lodge för sig, så mitt råd är att googla bara och jämför, glöm inte att kolla omdöme innan ni bokar.
Lycka till!


Sista frukosten åt vi under vår pergola i gassande solsken där vi bodde på vingården. Sen hade vi två viktiga möten och genomgångar innan vi åkte vidare till Kapstaden och de vackraste stränderna. Vackra men iskalla, här går inte att bada, det är på sin höjd 10 grader i vattnet fast det är nästa 30 grader i solen. 
Iskallt i vattnet och höga vågor, här trivs massor utav stora farliga hajar.
Huuu, skulle aldrig våga bada här.


Istället bokade vi bord längst stranden, på en trevlig restaurang.
Vi valde uteserveringen såklaert, så vi fick så mycket sol & D-vitamin vi kunde få innan det var dags att åka hem till kalla Sverige igen. 
Majoriteten beställde in sushi till lunch, men jag gillar tyvärr inte detta. ( Kanske kommer det med åldern )  Få av saker jag inte lärt mig äta än, så jag tog en kycklingsallad.
Och den var jättegod, även de som gillade Sushi tyckte detta var supergott.  
Efter maten var det dags att få tag i in en taxi och vinka hejdå till alla. Jag Sarah och Simon var tvungna att åka hem och jobba medan resten av gänget stannar kvar tills på söndag. Stackars stackars oss…  Och lyllo resten.
Jag får hjälp med bagaget och att vinka in en taxi för avresa mot flygplatsen och en 26 timmars resa hemåt Växjö. 
Detta var min första resa till Sydafrika, men förhoppningsvis inte sista gången.
Det har varit en helt fantastisk resa, jag rekommenderar den till alla som går och funderar på att boka.


lite solbränd hann jag bli trots att vi knappt hunnit vara i solen.

Sydafrika var mitt land nummer 43 på listan, och det kommer bli en hel del flera under året.
I julklapp fick nämligen barnen en varsin valfri resa med mig, så en del är redan bokat och klart, och en del kommer bli det först efter sommaren.

Men ett spännande år med resor och upplevelser står framför oss även detta året.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

Helt fantastiska bilder! Sitter och letar lite kakrecept som jag kan bjuda på under SPES möten jag ska hålla i.
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

jennysmatblogg
Reply to  Susanna
6 år sedan

Tack! Hoppas du hittar lite roliga recept att prova.

Sara
6 år sedan

Vilken härlig julklapp att ge barnen! 😊

jennysmatblogg
Reply to  Sara
6 år sedan

Eller hur <3 Kändes som något som passade oss, det roligaste jag vet är att resa med mina barn.

Nästa inlägg

Räktacos

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x