Mot Sydafrika

Godmorgon raringar,

Hoppas ni fått en fin start på denna dagen. 
I dag så bär det av mot Sydafrika, jag är på plats på Arlanda där jag inväntar Sarah & Simon. Vi ska flyga klockan ett och möta upp resten av gänget i Johannesburg. Det är en låååång resa, med första stopp i Dubai. Sedan blir det några dagar i Sydafrika med konferens, jobb, möten, undervisning men även en dag med safari. Jaaaay, jag blir nästan avundsjuk på mig själv.  Har drömt om safari i flera år, den lodgen vi ska besöka och bo på är helt malariafri.  
 
Bilder lånade från lodgens hemsida. 

Giraffer, zebror, lejon och elefanter. Tänk att jag ska få uppleva detta,
tror inte det är sant för än jag ser det på riktigt. 
Det ska finnas fungerade internet på alla våra ställen, så håll tummarna för att det fungerar.
Jag vill uppdaterad och visa er massa under dessa dagar.

Men nu mina vänner ska jag ta och ringa lite viktiga telefonsamtal innan det är dags att ställa mobilen på Flight Mode.

Tack för att du läser, och trevlig fredag till dig.

0
Prenumerera
Notis om

21 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lina
6 år sedan

Så spännande att få ”följa med dig” på även denna resan 😃🤗👍

jennysmatblogg
Reply to  Lina
6 år sedan

❤️

Eva Simonsson
6 år sedan

jag kom hem den 7/2 efter 2 veckors rundresa i sydafrika,så häftigt.Jag var på 3 dagars safari och såg alla djuren så häftigt.jag har fått ett intresse för safari , vill åka igen.

jennysmatblogg
Reply to  Eva Simonsson
6 år sedan

Låter fantastiskt ❤️

Linda
6 år sedan

En malariafri lodge, det var lite skoj faktiskt. ( lovar dom detta på sin hemsida?? 🙂 )

Isa
Reply to  Linda
6 år sedan

Tyckte ochså att det lät lite konstigt men men man vet ju aldrig 😉

6 år sedan

Härligt att få chans att komma dit! Vet inte någon som är missnöjd som varit där. Blir toppen! Trevlig resa:)

Anne
6 år sedan

Hoppas du får en härlig resa. Kul med safari, jag hade älskat att få se alla djuren.

Gülay
6 år sedan

Trevlig resa,då är det både jobb och lite nöjes resa:)
Kommer du berätta sen vad det är för jobb i SydAfrika?

Isa
6 år sedan

By the Way, vill dela med mig av en sak jag var med om igår . Jag var på väg hem med tåget när jag såg att människor flyttade sig in åt andra vagnen . Jag såg då en man , hemlös och det var honom dem ”flydde” ifrån. Då jag är full av empati så kunde jag inte låta bli att gå till honom. Han såg så frusen och rädd ut. Vi började prata och han berättade att han fick lov att åka med pga av kylan , eloge till Skånetrafiken ni är guld värda ❤️❤️. Till saken jag kan inte låta bli att känna lite avsky åt att du , Jenny, lägger upp dina resor med eller utan familj en gång i månaden minst . Med tanke på hemlösa men även åt normalt hårt arbetande familjer . Min familj har inte råd att resa som du eller äga två hus.och då vill jag säga att vi båda har chefs titlar och jobbar betydligt mycket mer än en 40 timmars vecka. Och om jag hade kunnat göra det skulle jag absolut inte skylta/skryta med det pga att jag inte skulle vilja göra andra människor illa. Du har en jätte bra bak och mat blogg men enbart det. Och jag drar mig mer och mer ifrån att läsa din blogg för den är inte realistisk . Tror många håller med mig det syns på dina kommentar från alla, det minskar . Höjs bara när du ber om tips eller någon annan fråga !!! Tror att du blir sponsrad fastän du säger motsatsen !! Mvh Isa

Camilla
Reply to  Isa
6 år sedan

Hej Isa! Det beror väl helt på vad man prioriterar? När jag pluggade och fick CSN och jobbade lite extra på helger så hade jag ändå råd med 3-4 utlandsresor per år, men jag gjorde inte av med pengar på en massa annat som i mina ögon var onödigt. I dagsläget så blir det kanske 2-3 resor om året där vi tar med barnen på 1.
Jag som har ett reseintresse tycker att det är jättekul att inspireras av alla resor som Jenny gör och du har ju din fulla frihet att scrolla förbi de inläggen om du inte tycker om att läsa dem, för det är väl ändå ingen som tvingar dig till det? Alla kan inte gilla allt, så enkelt är det.
Jag har läst vartenda blogginlägg på den här bloggen sedan 2014, och jag har gjort två-tre inlägg, så antalet kommentarer är väl inget mått på hur många som läser? Dessutom förstår jag inte hur du, liksom många andra, orkar klanka ner på saker ni läser läser här, varför inte bara låta det bero? Vem gynnar det att skriva nedlåtande kommentarer? Mår du bättre av att klanka ner på andra och berätta hur hjälpsam du är, så kanske du kan starta en egen blogg där du får cred för det?
Passar på att önska dig och alla andra läsare en trevlig!

Anna
Reply to  Isa
6 år sedan

Tyvärr så får jag säga att jag håller med dig, bloggarna får massa prylar gratis..

Elin
Reply to  Isa
6 år sedan

Fast Isa, jag förståe inte i vilken värld du lever. Så alla ska tippa på tå runt och anpassa sig till de som har det sämre ställt än en själv?! Varför då begränsa sig till resor, då ska väl Jenny och alla andra bloggare även låta bli att skriva att de haft en bra dag, att de sett en rolig serie eller att de skrattat åt något den dagen. Det gör väl i sådana fall också en del folk illa?
Jag förstår faktiskt inte hur då kan påstå att någon annans lycka gör en annan människas liv sämre. Det är ett väldigt ointelligent resonemang. Istället för att bli avundsjuk på andra kan man faktiskt välja att inspireras av dem istället.
Tänk lite längre nästa gång, innan du skriver en så hemsk kommentar! Usch.

Isa
Reply to  Elin
6 år sedan

Tycker nog att ditt inlägg var lite ointelligent skrivit eller så läste du inte mitt riktigt så du isåfall inte förstod det riktigt 😊!
Jag är absolut inte avundsjuk men tror fortfarande att man vinner på att tänka lite innan man skriver och eller säger saker 👍😊.
Ni hugger väldigt här på kommentarer , man måste kunna ta lite kritik ochså speciellt när man har en sådan blogg Jenny har.
Kritik behöver inte vara elakt menat som ni verkar tro så vem är bitter 😁?????
Tänk först säg sedan ( bara ett tips) !
Kram

jennysmatblogg
Reply to  Isa
6 år sedan

Hej Isa

Vem skulle sponsra en sådan resa menar du? Då skulle ju de i sin tur vilja ha med sitt företag/ resebolag i mina inlägg. Annars vore det ju riktigt dåligt samarbete. Så nej det är inte sponsrat. Angående kommentarer så är det så det ser ut i bloggvärlden. Kommentarerna minskar medan det ökar på instagram och Facebook.

Hoppas du får en riktigt bra dag!
Kram

Isa
6 år sedan

Tråkigt att du tog mitt inlägg så . Jag resor ochså och har stort intresse för resor. Men tycker ändå att man ibland ska tänka längre än vad näsan räcker . Vill absolut inte ha cred för det jag gör på fritiden när jag ser människor i nöd. I mitt arbete får jag ju självklart lön för det 😁👍. Resor dina barn bara med en gång per år på era resor? Eller missförstod jag dig? Vi åker hela familjen tillsamman alltid och vi är 7 , så som Jenny tror jag 5 barn ? Trevlig fredags kväll alla. Både rika och fattiga 😉❤️❤️❤️

6 år sedan

SÅ mysigt det ser ut!! =) Tillhör du en av dom som precis som mig har countourat kindbenet fel hela livet? Titta in på: https://laila.mabra.com/contura-kindbenet-ratt/ och se till så att du gör rätt =) STOR KRAM och trevlig fredag! ♡♡♡

Agata

Men seriöst, Laila?
Ditt sätt att vräka ut reklam för din egen sida är rentav oförskämt, eftersom du bryr dig nada om det som trådarna handlar om.
Engagera dig lite.

anonym
6 år sedan

obs!!
skriv inget negativt för då rytter Elin till!!
👍💗💖

Elin
Reply to  anonym
6 år sedan

Jag försvarar folk som jag tycker får oförtjänt skit.
Du leker troll på nätet.
Vi är alla olika.

Isa
Reply to  Elin
6 år sedan

Troll haha , ja Elin vi är alla olika och tur är väl det 😊❤️. Än en gång läs innan du ger andra oförtjänt skit , tack !
Trevlig fredag önskar jag dig !

Nästa inlägg

Vårbukett

21
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x