Packning pågår

Gomorron på er, 

Måndag igen, och idag är första dagen på vårt sportlov. Detta lovet tänkte vi passa på att upptäcka Island, smidigt med direktflyg. Sen har vi bokat bil hemifrån, får hoppas det funkar smidigt när vi kommer fram sen. I går kväll medan jag packade väskorna, tvättade och plockade så knäppte jag även några nya bilder på nya växterna. Jag har tyvärr inte så gröna fingrar, även om jag hade velat så vissnar mina växter ner eller får för mycket vatten. Så då och då behövs de vissna blommorna bytas ut.

Lite vårlökar fick följa med hem. När de blommat färdigt så åker de bara ner i marken, där de blommar flera år tills efter det. Blåa pärlhyacinter.

Sedan blev det en sådan här växt som jag tyckte passade lite fint i vardagsrummet.

Nu ska jag upp och fixa frukost & brygga kaffe,

Vi hörs mer från Island i eftermiddag / kväll.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotte
6 år sedan

Det ska bli spännande att få se bilder från Island och läsa om vad ni tycker, min bror har pratat länge om att det är enda stället han vill till haha och vi pratade om det senast igår och nu ser jag att du ska dit 🙂 Det var passande. Lycka till på resan och ha ett härligt lov
https://lotte4.blogspot.se

jennysmatblogg
Reply to  Lotte
6 år sedan

Ja verkligen, vad roligt 🙂

Julia
6 år sedan

Du måste verkligen köpa en bevattningskula i glas till det ”trädet”, så slipper du komma ihåg att vattna varje dag samtidigt som det finns väldigt fina att välja mellan, hett tips!

6 år sedan

Ja det här med växter, jag är precis likadan det bara inte funkar hur mycket man än vill.

Sofia
6 år sedan

Hej! Jag undrar var du köpt böckerna som ligger på TV-möbeln? Jag tänkte ge dem till present till min systerdotter.
Mvh Sofia

jennysmatblogg
Reply to  Sofia
6 år sedan

Adlibris 🙂

Nästa inlägg

Malmö tur & retur

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x