Snart är helgen här

 

Hej där fina, 

Fredag i dag ju, och om några timmar står helgen på glänt. Jag jobbade sent igår, först hade vi ju det trevliga eventet hör i Kalmar! Så roligt det var att träffa er där och få en pratstund. När jag kom hem vid halvtio så väntade massa jobb framför datorn. Så det blev sent, men jag tog sovmorgon i morse. Stängde av väckarklockan och sov alldeles för länge. Men det behövdes nu, känner mig pigg och fylld av energi inför helgen och kalasfirande .

Efter sen frulle knöt jag på mig skorna för en promenad runt fina ”halv-ön” Vita skor är dock inte att föredra när man ska gå här… haha. Färgen på dem var snarare gråbruna efter min lilla runda. Det ser verkligen ut på bilden här ovan som om jag har stl 40 i skor, men det är bara spegeln som luras, jag har nämligen stl 37. Så nu vet ni det också.

Älskar verkligen att bo vid havet, så vackert med alla bryggor överallt. 
Även om det är disigt och grått så är det så fint här. 
Jag ska verkligen försöka att komma ut och gå en gång om dagen.
Man blir så mycket piggare av motion och frisk luft. Fast handen på hjärtat är det ju inte jättekul att gå ut när det är snöslask och halt överallt. Så jag ser framemot lite vår nu…

Nu ska jag ta och åka och handla.
Planerar lite hemlagad thaimat till middag.

Hoppas ni får en fin helg.
Hörs senare.

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ullis
6 år sedan

Såg du att er gamla stuga på Öland låg ute på hemnet igen? Precis era bilder ni hade när ni sålde.

jennysmatblogg
Reply to  Ullis
6 år sedan

Jag fick veta häromdagen. Hade jag haft råd hade jag köpt tillbaka det.
Älskar den stugan, och saknar den massor.

Eva
6 år sedan

Ja så härligt med promenad! Din gråa tröja du har på dig ser sådär skön och mysig ut. Vart har du köpt dem:-)

jennysmatblogg
Reply to  Eva
6 år sedan

TACK 🙂
Jag hittade den på HM-rean. Nedsatt till halva priset. :))

Karina
6 år sedan

Fy va hemskt med storlek 40… Mvh en storlek 40 😉

jennysmatblogg
Reply to  Karina
6 år sedan

Absolut inte… men mina fötter är supersmå, så jag har stl 36-37 i vanliga fall ?

Maja
Reply to  Karina
6 år sedan

Här är en 40:a till 🙂 🙂 Kan förstå att man tycker att det låter stort om man har 36-37, men det skiljer faktiskt inte så värst mycket i cm 😉

Nästa inlägg

Mingelmat

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x