Fredag

Go´morgon härliga fredag,


Vaknade precis innan klockan ringde av ett riktigt oljud. Det visade sig vara Thelma och hennes kompis som dundrade ner från övervåningen, tjejerna kaosade runt några microsekunder i hallen och sedan ut genom dörren med ett dörr som drog igen så hela huset skakade. Några hade visst försovit sig och fick springa till bussen, haha… men de hann! Sedan tassade resten av familjen upp, vi åt frukost och plockade ner de sista i skolväskorna. Melvin tar sällskap med Tess på morgonen, som de vanligtvis oftast gör och Jacob körde Nomi till skolan. Var det underlättar nu när även Jacob har körkort, man får hjälp med både hämtningar och lämningar och när det behöver uträttas ärenden. Det enda negativa är att min bil ständigt saknas på garageuppfarten. Haha…

Nu har jag precis hällt upp min andra kopp kaffe och tänt en brasa. Ser ni fina buketten på bordet som Jonathan har skämt bort mig med, man blir alltid på bättre humör med snittblommor hemma. Eller hur ?
Så nu ska jag sätta mig och redigera, har så mycket recept jag vill få färdiga till er.
Så håll utkik efter uppdateringar!

Kram och trevlig fredag

 

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Pillerillan
6 år sedan

Hej
Fint och fixat bord med underbar blombukett. Dock förstår inte jag varför man låter sin dator ligga framme, är för mig inte någon prydnadssak, förknippas med jobb 😉
Trevlig helg.

jennysmatblogg
Reply to  Pillerillan
6 år sedan

Japp, jag håller med. Men idag är detta min arbetsvy, så därför ligger datorn framme 🙂

6 år sedan

Superfint med blommorna ju! Och fin vas <3

6 år sedan

Låter som en mysig start på en fredag även om ni blev väckta lite burdust! 🙂 Ser väldigt mysigt ut med vackra blommor! Blommor förgyller alla årstider! Ha en underbar fortstatt helg!
//Berith

Nästa inlägg

Pizza-pannkaka

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x