Rostade rotfrukter

Både vackert och gott!
Detta är något vi lagar ofta, blir väldigt färgglatt och uppskattat.

Du behöver: 
Rödbetor
Gul lök
Morötter
Potatis
Palsternacka
Olivolja
Flingsalt

Gör så här: 
Ställ ugnen på 225 grader, skala och klyfta upp allt i en gratängform.
Ringla över olivolja och ställ in i mitten på ugnen i cirka 30 minuter eller tills rotfrukterna blivit mjuka.
Strö över rikligt med flingsalt.

Klart att servera, både till kött, kyckling eller vegetariskt.

2

4 responses to “Rostade rotfrukter

  1. Johanna skriver:

    Åh de brukar vara så uppskattat här hemma av både stora och små?

  2. Maja skriver:

    Kokar du rödbetorna innan eller köper du vacuumförpackade?

    Tack, tack.

    Kram

    1. jennysmatblogg skriver:

      Nej jag bara skalar dem , klyftar dem och lägger dem i formen :))

      1. Maja skriver:

        Tack för svar! <3

        Ha en fin dag.

        Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *