Badat och solat

Hej fina,


Börjar jag trötta ut er med dessa semesterbilder? Jag kan förstår det, för jag blir nästan avundsjuk på mig själv. På riktigt….
men snart är vi också tillbaka till ett regnigt och grått Sverige. Ni är flera som önskat att jag ska göra en topplista över ställen vi besökt, och jag tänkte att jag skulle försöka det med så småningom. Något som jag upprepat här är hur tacksam jag är för att jag har möjlighet att resa med familjen, men fina resor behöver inte kosta skjortan. Vår flygresa till Malta kostade faktiskt inte många hundralappar ( per flygstol ) och där går att hyra billiga lägenhetshotell. Så det får bli dagens restips, jag vet att ni är många som inte har möjlighet att resa så här långt. Och jag vet precis hur det är att behöva spara varenda krona för att kunna resa. Jag har varit där, jag är expert på att leta efter billigaste flygstolarna och de mest prisvärda boenden. Så Malta… googla det, det är fantastiskt prisvärt och vackert.


Bild lånad från hotels.com

Idag checkade vi in här på Hard Rock Cafee Hotel. Poolområdet får högsta poäng ( jättejättefint ) varmt i vattnet, rutchkanor, vattenfall och massa annat.  Rummen däremot har sett sina bästa år, det funkar absolut men det är poolområdet som är det bästa. Stort minus är att de röker nere på casinot, så det luktar illa på hela första planet. Så nu vet ni det om ni funderar på att boka. 


Efter att ha badat i flera timmar så var det dags för lunch .

Så här ser det ut när familjen får tillgång till wi:fi ( finns ju inte riktigt överallt )


Vi beställde in lite olika rätter. 
Mina indiska grillspett var jättegoda.

Nu ska vi göra oss iordning för middag.
Ni följer mig på instagram för ännu mer uppdateringar @jennysmatblogg

Kram på er.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mia
6 år sedan

Vad härligt att ni har det härligt. Jag och maken (har stora barn) reser mycket vi med. Kom hem från Mauritius för två veckor sedan (andra resan dit i år) och känner igen mig med att man är så tacksam att man har möjligheten med detta resande. Under våra resor så tänker jag på det många många gånger. Så fort man kommer hem så funderar man på vart nästa lång/vinter resa ska bära av? Redan nu har vi tre lite kortare resor inbokade tills maj. Ha en fortsatt underbar resa
Mia

Maria
6 år sedan

Det ser helt fantastiskt ut! Jag visar bilderna för min man då han inte är så sugen på att resa till Usa. Den lilla ön ni åkte båt till måste jag till någon gång i livet. Visst det kostar pengar att resa men det ger så mycket tillbaka. Vi har, innan barnen, rest både charter långt bort och närmare men också fixat allt själva. Nu är båda barnen här och vi kan äntligen planera och boka resor. Vi har adopterat våra barn och liksom fått resor på köpet då men det är ju inte alls samma sak som att resa som ”färdig” familj. Nu väntar fjällsemester för oss i mars. Kram och Gott nytt år!

MiaMaria
6 år sedan

Härligt att se alla underbara bilder och kul att läsa om er resa! Själv har jag stor nytta av alla tips och tackar för att du delar med dig! Jag och min familj åker till Florida julen 2018 och ska även på kryssning i Karibien så nu väntar jag med spänning på inlägg från er kryssning! Ha det underbart och ett Gott Nytt År!
Bästa hälsningar/Maria

EmmaH82
6 år sedan

Du får gärna lägga ut ännu fler bilder ? Tar tacksam emot alla bra tips sen från er Miami resa då vi ska resa dit o fira makens 40 års dag om 2 år. Här själv varit i Florida 2 gånger men då bara åkt till Miami över dagen. Njut njut njut. Gott nytt år

V
6 år sedan

Jättehärligt att få läsa om resan, fortsätt gärna. Det handlar ju mycket om mat också även om det inte är dina goa recept så är det intressant att se utbudet på de destinationer ni besöker.
Extra kul att få läsa mer om kryssningsresan, det ser jag extra mycket fram emot att läsa. Är lite sugen på att testa det själv 🙂

Camilla Inghammar
6 år sedan

Hej. Jag hittade inte detta hotellet? Ser ju jätte fint ut 🙂

Nästa inlägg

Triss i efterrätter

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x