Det senaste dygnet

Gokväll från Miami ( Mitt-i-natten- hemma -i-sverige )
Hann ju inte uppdatera det senaste dygnet då jag för en gångs skull faktiskt helt valde bort datorn.
Först firade vi ju julafton med all julmat, Kalle anka och spel, sedan satt vi uppe och kollade film tills det var dags att köra.  En mysigare och godare julafton än på länge. Det är något visst att slippa alla krav på alla måsten. I år lagade vi bara det ”viktigaste”, och dukade enkelt fast med finaste porslinet.


Thelma stod för dukningen och servettvikningen. 
Maten fixade vi gemensamt, medan all julmusik dundrade ut genom högtalaren.
Mysigt värre, är så mysigt att hänga med helan ”lilla” familjen. Vi skrotade runt o jul myskläder hela dagen.

Åt massvis med julgodis och kollade på Kalle Anka,

Tomten kom och julklapparna delades ut, i år hade jag världens bästa present till barnen, ska skriva mer om den sedan. Efter den tomten hade vi julklappsleken, åt ännu mer julgodis och ris a la malta.
Innan vi nattade de minsta & Jonathan och hade filmkväll. Vid 02.00 packade jag in oss som skulle iväg i bilen och körde mot Köpenhamn. Då hade jag sovit exakt 0 minuter. Jag körde bara första sträckan, sen fick Jonathan ta över att köra resten, han som sovit.

Frukost på flygplatsen innan vi for.
Tänk att nybakat bröd kan vara så gott.

Nu har familjen somnat och jag ska redigera dagens bilder.
Nu kommer ni få scrolla er igenom massvis med reseinlägg de näramste veckorna.
Hoppas ni gillar.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
P
6 år sedan

Trevlig fortsättning på julen och trevlig resa till solen!

Gūlay
6 år sedan

Det är hellt ofattbart fixa julbord,hinna göra allt det klassiska med sin familj och sen resa bort på natten. Sen packa sen ta underbara mysiga julbilder du är super woman Jenny. Ha en härlig semester och vila upp dig.

Nästa inlägg

GOD JUL

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x