För er som var lite nyfikna

Gokväll, 

Jag fick så många som mailat mig om intervjun jag gjorde. För er som inte kan köpa den så handlade jag tidningen och fotade. En helt dagsfärsk tidning, med en intervju vi gjorde för ett par veckor sedan. Kändes lite skumt att handla en tidning med sig själv på en helsida.

Ia från barometern kom och gjorde detta lilla ”hemma hos mig”- uppslag.
Vi är nästan grannar här i Kalmar, så det kändes roligt att det var just hon.

Här i texten står det att boken sålts i 25 000 exemplar. Men jag såg den senaste uppdateringen i morse och då var den närmare på 27 000. Helt fantastiskt, det hade jag inte i min vildaste fantasi kunnat tro.

 

Trevlig kväll.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola
6 år sedan

Inser när jag läser din intervju i tidningen att oj vad fort dessa 9 år har gått! Har varit så tacksam över din blogg under alla dessa år, du har fått mig att ”se bra ut” i köket 🙂 Så ledsen att jag inte har tagit mig tid och kommenterar så ofta eller att jag aldrig tackat ordentligt – Jenny, tack för alla år och recept, må minst lika många komma ytterligare!

Mattias
6 år sedan

Tack för en trevlig artikel idagens barometern ?! Jag blev genast inspirerad och skulle göra din kladdkaka ?. Men hade inget vanligt vitt mjöl utan endast ölandsvete. Inga rispuffar, jag tog digestivekex. Antagligen för snålt med varmen och vad hände då? Allting rann överallt i en enda chokladsmörja ???. Men det vart sjukt gått ❤️!

Carolina
6 år sedan

Ia intervjuade mig när jag var med i familjebonus. Hon är verkligen en helt otrolig reporter som får en att känna sig avslappnad och bekväm.
Ja att se sig själv på en helsida är overkligt men spännande. Synd jag inte har tidningen men ska läsa det jag kan här via bloggen.
Önskar dig en god jul.

6 år sedan

Vilket härligt reportage. Roligt att läsa om dig och hur det började en gång i tiden. All lycka i framtiden Jenny, din blogg är fantastisk! 🙂
//Berith

Nästa inlägg

Lite ommålat

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x