Trillingnötter

Det här behöver du:
200 gram mjölkchoklad
100 gram hasselnötskärnor

Toppa med hackade rostade nötter

Gör så här :
Rosta nötterna på 225 grader i tio minuter, gnugga av överflödigt skal. Smält chokladen över ett vattenbad, eller i micron. Jag brukar använda en kopp/mugg för att chokladhöjden ska bli högre. Vänd ner hela påsen med hasselnötskärnor i chokladen och vänd om lite med en sked så att alla får choklad på sig. Fånga upp dem tre och tre , låt lite av överskottschokladen rinna av och lägg dem på bakplåtspapper och låt stelna.  Chokladen som blir över kan du med hjälp av en gaffel eller sked ringla över godisbitarna. Gott gott !

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
anna
6 år sedan

en DarDarKum Cluster/Grape mellan storlek bordslampa skulle passa på bordet fint
googla får du se…

Nästa inlägg

RECEPT PÅ MINTKYSSAR

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x