Godkväll

Då var det lördagskväll igen,
Vi har pysslat här hemma, städat, plockat och skruvat upp nya fina lampan i Nomis rum. Jag har skjutsat, hämtat lämnat ungdomarna och skjutsat, lämnat igen. Vissa dagar sitter man mer i bilen än man är hemma. Thelma & hennes kompisar åkte till hockeyn, Jacob lämnade jag på julbord med hans jobbarkompisar. Och nu har jag precis landat i tv-soffan medan Jonathan står i köket och blandar dippen till chipsen. Så länge sedan vi hade dip här hemma, och både jag och Jonathan drogs till det i chipshyllan idag. Har man varit gifta länge då när man vill äta samma saker… Haha,

Jaja, jag ville bara kika förbi och önska er en riktigt fin lördagskväll.
Och sen är det ju 2:a advent imorgon, kanske vill du bjuda på en god saffranskladdkaka då.

Hej på er!

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

RECEPT PÅ SKOLANS KALLA DILLSÅS

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x