Julkänsla i hela huset

Hej där,

Nu är det julfint i varje vrå, Nomi har fått pynta med tomtar, stjärnor och granar bäst hon vill på hela övervåningen. Denna söta buketten köpte jag förra veckan, den är fortfarande fin. Och ursäkta tystnaden förresten, jag har inte hunnit kika förbi er förän nu. Har varit och hälsat på fina Emma och träffat nya bebisen på förmiddagen. Sen har det varit skjutsa, hämta, lämna med tandläkarbesök och fritidsaktiveteter. Sladda in på affären för att handla middagsmat, hem och förhöra läxor. Jonathan är borta med jobbet i kväll så det är bara jag och barnen ( ungdomar ) hemma. Ska skjutsa Jacob till jobbet alldeles snart…. kommer underlätta så mycket när han får körkortet. Idag gjorde han ”halkan”, som visst heter risk tvåan numera. Så nu är det inte långt kvar.

Sen har jag också fotat till ett jättefint samarbete,
så snart kan jag tipsa er om massa bra julklappar.

Håll utkik om ett par dagar

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Tryffel med salta cashewnötter

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x