Julklappstips med Maybeauty

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED MAYBEAUTY

 

Hej hej,

Hoppas allt är bra med dig!
Nu när det är mer jobb än någonsin så räcker inte alltid min tid till. Så är det säkert för många av er där ute också. Fast något som jag unnar mig är hemmaspa lite då och då. En av fördelen med mitt jobb är att jag kan ta emot telefonmöten även i en kletig ansiktsmask och stor tofs mitt på huvudet. Här är tre av mina produktfavoriter som jag använder för min hy. Alla produkter kan användas var och en för sig. Men är grymma att använda alla tre under behandlingen. Jag börjar med Face Mask, sedan rengör jag på djupet med Face Gel och avslutar med en lugnande lerbehandling Face Pore.

 

Face mask
Perfekt för oss som aldrig kommer iväg på SPA,
Jag lyxar till det och har ett eget litet hemmaspa när jag har en stund över. Ni har säkert sett dessa svarta masker överallt på Instagram, och jag tycker de är lika bra som alla säger.

 

Hur fungerar Face Mask? 


 Denna tar bort död hud, pormaskar, olja i fet hy och motverkar acne. Applicera på masken i ansiktet ( undvik ögonbryn & lilla mustaschen ) och låt masken torka 30-40 min, dra av masken så försvinner orenheterna i hyn.
Det kan göra ont första gången man drar av den,
men nu när jag använder den så tycker jag inte att det känns så mycket.

Face Gel
Efter att jag använd den svarta masken så rengör jag ansiktet ytterligare med Face Gel. Den finns i en så smidig liten förpackning som man lätt kan ta med den i necessären. Själva gelén är ljusrosa i färgen, och doftar väldigt gott.

Hur använder man då Face Gel ?
Jo, man masserar in gelen i ansiktet, och man märker med en gång hur de döda hudcellerna & orenheterna lossnar. De smular liksom ihop sig, när man masserat in gelen i hela ansikten så sköljer man bort den med ljummet vatten. Och huden känns grymt ren & fräsch efteråt.


Efter att jag tagit bort alla orenheter så lägger jag på en lugnande lermask. Denna lägger jag när jag vill ha en bra grund till sminkningen, jag tycker den fungerar som en primer på mig. Sminket sitter jämnare och snyggare där porerna blir mindre.

Hur fungerar då Face Pore ?
Ansiktsmasken suger ut talg,  döda hudceller, stänger porerna och gör dem mindre. Applicera ut Pore masken i ansiktet, låt den stelna i 15- 20 min och skölj sedan av med ljummet vatten. Denna gillar jag jättemycket, konsistensen påminner om lera. Man känner sig len och slät i ansiktet.

Rosig som en nyponros innan man går och lägger sig, eller innan dagens sminkning.

Nu kan jag erbjuda er en grymt bra rabattkod på dessa tre produkter.
Antingen för att skämma bort dig själv, eller varför inte ge bort det till någon du tycker om i julklapp?

Med koden jennyfacepackage får du 30 % på köpet av detta paket.
Eller KLICKA HÄR för att direkt komma till erbjudandet.

Tänk på att erbjudandet bara är tillfälligt, så vänta inte för länge.

0
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
6 år sedan

Jag håller verkligen med dig när det gäller produkterna..ÄLSKAR DEM!

Det tråkiga är bara att när jag har beställt så blir det inte så billigt som man tror :/
Jag tänkte bara höra med dig om du också får betala tull? I

jennysmatblogg
Reply to  Sanna
6 år sedan

Nej det har jag inte. Men jag har kollat upp detta åt dig.
Så om det händer kontakta kundtjänst. De står för ev extra kostnader.

Anderssson
6 år sedan

Tack för rabatten ???. Beställde 2 paket till mig å bästis som ska ha spakväll i Januari.

Hanna-li
6 år sedan

Tack för rabatten. Hur ofta använder du dem?

Sanna
Reply to  Hanna-li
6 år sedan

Jag använder dem 2 gånger i månaden, tycker det ger bäst effekt för mig

jennysmatblogg
Reply to  Hanna-li
6 år sedan

Ja jag använder mina varannan vecka, men pore mask använder jag alltid när jag vill att sminket ska sitta snyggare.
Så jag beställer alltid extra Pore Mask 🙂

Helena
6 år sedan

De funkar verkligen jättebra tillsammans, tack för rabatten 🙂

6 år sedan

Nu har jag sett denna reklamen så mycket att jag blir nyfiken, får se om detta blir julklappen till mig själv. Är pappajul för barnen så jag kanske kan ägna mig åt detta.
Kram
P.s idag bloggar jag om metoo http://www.jagraktuppochner.se

Jennie
6 år sedan

Hej!! Vart har du köpt den snygga vita fjädergranen som du har i fönstret i ett tidigare inlägg?

Karin
6 år sedan

Hej

Tillkommer moms på priset? Beställde för en vecka sedan och paketet har inte kommit ännu, hur lång brukar leveranstiden vara?

Karin

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x