Loppisfynd

 

Hej hej,

Klockan är snart elva och jag sitter fortfarande i pyjamasen osminkad och långt ifrån att ha packat färdigt. Men flyget går inte förän ikväll, så jag hoppas jag hinner hem till Växjö och packa i lugn och ro sen. Jonathan och Nomi gräddar pannkakor till ett helt fotbollslag i köket, doftar så gott! Jag fotade lite bilder i går kväll på loppisfyndet. Ett svart väggskåp som jag & mamma sprang på nere på Röda Korset i Nybro. Det stod där och ropade efter mig.. hahaha. Ja nästan iallafall.


Mamma och jag hade bara minuterna innan stått i en inredningsbutik och tittar på ett exakt likadant skåp fast i blå/turkos färg.
Som jag ville ha så mycket, men just det skåpet kostade 750 :- vilket jag tyckte var över min budget.

I stället hittade jag detta för ynka 70 kronor.
Lycka är att göra loppisfynd.

Gammalt och slitet, snett och allt det som jag ville ha.
Jag tyckte att den svarta färgen var fin, men tröttnar jag så går det ju måla om det blå/turkost.
Eller hur?

Nu ropar de att frukosten eller ja snarare brunchen är färdig Gott ska det bli!

Önskar bästa söndagen till er, missa inte att följa mig på Instagram där uppdaterar jag även ofta på Instastorys
Heter Jennysmatblogg även där.

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

Kanonfint! 🙂

Eva
6 år sedan

Du har verkligen öga för detaljer:-)
Fint!

Mia
6 år sedan

God kväll.

Här kommer en liten hälsning från en läsare som hängt med här ett långt tag.
Tackar så mycket för all inspo men jag har en liten undran:
Varför är 750, för en ganska stor inredningsdetalj, över din budget?
Det låter väldigt konstigt, med tanke på att ni tycks ha en enormt bra ekonomi med två stora lyxiga hus som ni ständigt renoverar samt alla era resor till dyra exotiska mål. Varför är 750 för ett skåp då ”över din budget”?

Mvh
Mia

jennysmatblogg
Reply to  Mia
6 år sedan

Hej Mia,
Roligt att du finner bloggen inspirerande.
Som svar på din fråga, jo jag ”impulsarhandlar” gärna inte alls. Jag hade inte planerat att köpa en möbel, utan bara kika runt lite på stan med mamma. Ev shoppa lite julpynt.
Därför tycker jag att 750 :- är väldigt mycket, men för ett planerat och genomtänkt köp är det inte det.
Ja du har rätt i att vi renoverar och reser, det är det som vi väljer att lägga pengar på just nu.
Kram

Elin
Reply to  Mia
6 år sedan

Mia, det är uppenbart vart du vill komma med ditt inlägg. Lägg av. Njut av ditt liv och försök finna glädje istället.

6 år sedan

Fint fynd. Det är alltid roligt att fynda.

Millan
6 år sedan

Vilket snyggt skåp som hittade sin plats hemma hos dig! Vill passa på att tacka för tipset gällande LEDSLINGOR i julstjärnan sååå mycket lättare att sätta upp nu, har även inhandlat så att det blir två fina grantomtar på gården. Du gör ett fantastiskt jobb med din blogg och det är alltid kul att titta in här
Ha en trevlig kväll Jenny!

jennysmatblogg
Reply to  Millan
6 år sedan

Tack gulle du! <3

Lina
6 år sedan

Måste bara få veta vart ert bord och stolar är ifrån. Renoverats vårt kök och behöver ett runt bord. Stolarna är pricken över i:et 🙂

Nästa inlägg

Veckomatsedel

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x