Måndagskväll

Gokväll i stugorna, 

Då har vi hamnat i tv-soffan, jag med datorn i knät och ska redigera bilder. Jonathan tittar på fotbollen, så jag kommer nog inte missa om det blir några mål. Passen gick jättesnabbt att ordna idag, de sa att de skulle vara klara inom 5 arbetsdagar. Sen åkte jag och Nomi snabbt till Grand Samarkand ( Växjös köpcenter ) och handlade vinterkläder till henne. Resten av barnen/ ungdomarna  har jag redan handlat till, men det känns bra att ha det klart nu innan det blir kallare.

Tycker det är så mysigt att tända brasan nu när det är kallt och mörkt ute. Att mura upp våra spisar hemma var verkligen värt det.  Och annat som är mysigt nu denna årstid är att koka soppor och grytor. Och det har jag planerat att göra imorgon, nya goda sopprecept jag ska prova fram.

Ville bara önska er en fortsatt trevlig kväll, 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

så mysigt med spisar och kaminer, vi tog bort vår när vi renoverade köket för vi slog ut en vägg.
Ha en trevlig kväll
http://lotte4.blogspot.se

Nästa inlägg

Biffstroganoff

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x