iApotek.se

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I REKLAMSAMARBETE MED IAPOTEK

 

Hej där, 

Själv handlar jag nästan bara på nätet nu förtiden, hur gör ni? Jag tycker att det är mycket smidigare att sitta hemma & läsa på om produkterna i lugn och ro, googla och jämföra. Iapotek är en stor sida med receptfria läkemedel, skönhetsprodukter och kosttillskott och de har massor verkligen hur-mycket-produkter-som-helst. Och längst ner i inlägget kan jag erbjuda en grym rabattkod.
Jag har klickat hem en hel del julklappar redan, så skönt att ha börjat lite med det redan nu.
iApoteks hemsida hittar ni HÄR

Sonen som tränar mycket äter gärna energitillskott, kosttillskott, proteinbarer och shakes, så jag klickade hem en hel del lyckade julklappar till honom. Ni hittar alla produkter HÄR

På hemsidan finns annars massor med smink, hårvård, hudvård och
skönhetsprodukter. Så jag klickade hem en hel del till Thelmas julklappar.
IDUN Mascara, IDUN eyeliner, IDUN Läppglans 

Tur att mina barn inte läser min blogg.
För då hade inte julafton blivit lika rolig om man vet vad paketen innehåller 😉

”Blodinbellas” hårserie klickade jag hem till Thelma, silvershampoot är bra för att blonda som vill ha en kallare nyans. Torrshampoo och även sminkborttagning, finns massa olika produkter att välja bland.

Ni hittar produkterna HÄR 
Iapotek har massor med hudvård, dagkrämer, serum, ögonkräm och sådant bra som går åt.

Även kosttillskott har de flera olika.
Denna som heter Priorin brukar jag äta för håret, jag inbillar mig att mitt hår blir starkare och växer snabbare av dem.
Finns HÄR

Men bästabästa köpet ( dock ingen julklapp)  är nog denna. ” Non-Contact termometer”

Mäter både ev. feber  och även temperaturen på olika ytor, såsom nappflaskan eller badvattnet.
Termometern placeras 3-5 centimeter ifrån den eller det som ska mätas och läser sedan av dess temperatur. Den passar perfekt om du vill mäta temperaturen på ditt sovande barn. Resultatet syns bara efter några sekunder.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER

 

Nu har jag en grym rabattkod till er som ger 10% från och med idag till och med 26/11.
  Koden är :  jennysmatblogg
Rabatten gäller ej reavaror.

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
6 år sedan

Klickade nyss hem proteinpulver till maken
Tack för rabatten ?

Anderssson
6 år sedan

Älskar blandningen på din blogg och alla tips . Vissa passar mig å andra inte
Men nu köper jag den där termometern på stört

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x