Morgonstund

Gomorron,

I går hann jag med en tur på stan för att shoppa lite inför advent och jul, tänkte jag skulle visa er allt eftersom det närmar sig. Vi var så trötta i går kväll då alla fortfarande är jetlaggade, så det blev en tidig kväller.
Barnen har kommit iväg till skolan och Jonathan har åkt till jobbet. Jag sitter och äter frukost framför nyhetsmorgon och kollar av dagens jobb i datorn. Förutom det ”vanliga jobbet” så ska jag prova fram 5 nya recept till kommande boken. Fem recept att laga, diska efter och skriva ner recept på- gissningsvis tar det större delen av dagen.
Men jag ska försöka kika förbi om en stund igen.

Knäckebröd, ost, avokado och lite tomat med flingsalt.
Så gott. Snyggelisnygga blåa tallrikar från ”Gerbera”

Är det någon särskild typ av recept ni skulle vilja se mer av i boken?   Speak now or forever hold your peace 😉

2

7 responses to “Morgonstund

 1. Viola skriver:

  Själv älskar jag allt som kan lagas i en och samma form och då helst i ugnen 🙂

  1. jennysmatblogg skriver:

   Jag med ??

 2. Maria skriver:

  Enkla fiskrecept och vegetariska recept. Vårt mål är att äta mer fisk och vegetariska rätter. Ikväll blir det ditt recept torsk i citronsås, alltid lika uppskattat hos oss.

  1. jennysmatblogg skriver:

   Tack för tips :))

 3. Lotta skriver:

  Snabb och enkel vardagsmat ☺️

 4. Jennie skriver:

  Enkel vardagsmat!

 5. Eva skriver:

  Jag gillar allt i samma form. Enkelt och lättlagat, sen så skulle jag vilja äta mer fisk än vad jag gör, och långkok med goda grytor. Så det vill jag gärna se mer av. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *