Ensamfrukost

Gomorron,

Det blidde sovmorgon och en lång ensamfrukost som start på dagen. Satt och kollade in folket och tjuvlyssnade på deras samtal  😉 Jag har inte möte för än om en halvtimme, så jag behöver inte stressa. Jonathan skickade lite bilder i går på Nomi och hennes vänner som klätt ut sig läskigt och gått bus eller godis. Vi vet att ”riktiga” Halloween är på tisdag, men Nomi ville så gärna hinna med att få klä ut sig, så vi fuskade lite. Roligt att de flesta nu har koll på denna högtid, det var dock en dam som hade öppnat dörren och inte ville köpa tjejernas godis. Hahah …. Som om de hade tänkt sälja godiset de lyckats få ihop på sin runda.

Jag önskar er en riktigt härlig lördag,
På återseende !

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Erika Person
6 år sedan

Haha det med att köpa godiset var jag också med om när jag va yngre.. hon la ner en tia och börja plocka vårt godis ?

Nästa inlägg

Massa filmtips

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x