Spraya om inredning

Hej igen, 

Som ni såg på den tidigare bilden så har mina inredningsprylar helt plötsligt bytt lite färg. När man enkelt & lite snabbt vill ändra om hemma så är vanliga sprayfärger så bra. Jag ville ändra färg på några ljuslyktor och ljusstakar. Denna svarta ljusstake var vit innan, och den lilla lyktan var i silver.  Tipselitips. Tog på riktigt 20 minuter att spraya om.  Fast låt det torka ett dygn innan du tar in dem.
Spayfärgen kan du köpa på i vilket byggvaruhus som helst, eller skicka efter den på nätet.

Jag ville inte ha den svarta färgen för jämn och ”perfekt” utan jag höll den på lite längta avstånd när jag sprayade, och sprayade den inte heltäckande.  Tyckte den blev jättefin, och passade bättre nu till matsalsbordet.

Det var mitt lilla tips på att enkelt och billigt förändra lite inredning,

Hej på ett tag

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

Det blev jätte fint. Nu kanske jag oxå blir färdig att fixa med lite detaljer i hemmet, så tack för inspirationen…

6 år sedan

brukar också spraya om inredningen här hemma, tycker det är så smidigt och blir jämnt och fint resultat 🙂

6 år sedan

Fint och viktigt! Återbruka mera :)!

Nästa inlägg

Ostfyllda Croissanter

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x