Höstpromenad och arbetsfrågor

 

Godmorgon godmorgon 

Onsdag och halva arbetsveckan har snart dragit förbi för de flesta. Vilket fick mig att börja tänka på vad alla ni bloggläsare här arbetar med. Seså berätta i kommentarsfältet, det hade varit intressant att höra vad ni sysslar med om dagarna. Vi diskuterade detta för något år sedan, och då var det övervägande fritidspedagoger som läste här. Är det samma nu måntro.

Den vackraste tiden är nu. Så himla fint med alla träd som ”brinner” i alla möjliga färger.
Jag försöker starta dagen med en morgonpromenad varje dag. Det ger mig mer energi sen när man ska sitta framför datorn hela dagen. Eller stå i köket, idag blir det en dag med att prova nya recept. Jaaaay !

Molly mår bra idag, lite trött och har nog lite ont då hon även fick dra ut tänder hos veterinären igår. Så nu blir det bara mjuk mat för henne resten av veckan.

Nej hörrni nu fångar vi dagen och gör den till något bra.

Kram på er,

0
Prenumerera
Notis om

116 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
6 år sedan

Jag arbetar på förskolan. ?
Älskar din blogg och blandningen.

Carolina
6 år sedan

Jag arbetar inom media och PR. Har följt din blogg i säkert 7-8 år.
Tack fö en trevlig sida

Erika
6 år sedan

Jag är programmerare. Älskar dina recept och blogginlägg!

Elina
6 år sedan

Jag studerar sista året på universitetet och har under hela studietiden arbetat med redovisning och revision där även min karriär startar efter examen nästa år. Kan det vara någon mer revisor eller redovisningskonsult som läser denna underbara blogg och inspireras till att matlagning inte är något jobbigt längre?

Elin
Reply to  Elina
6 år sedan

Jag är revisor 🙂

Pernilla
6 år sedan

Toppen bra blogg???Jag är egen företagare och jobbar med trädgård trädfällning och installerar robbotgräaklippare ?har följt din blogg i 2 år nu ?

Annelie
6 år sedan

Jag är teknikinformatör! Jaha och vad är det nu då tänker du. Jo jag skriver manualer och instruktionsböcker och andra typer av tekniska texter. Spännande va? 🙂 På fritiden skriver jag också, men då skönlitterärt.

Frida
6 år sedan

Jag jobbar som arbetsterapeut på en rehabavdelning för äldre på sjukhus. Har nyss börjat läsa din blogg och hamnade här då jag googlade recept och dina dök upp i flödet flera gånger, bestämde mig helt enkelt för att börja följa din blogg då ?

Anna
6 år sedan

Jag arbetar som sjuksköterska på ambulansen, världens bästa jobb!?? Har jobbat inatt och har två nätter kvar. Ska nu krypa till kojs någon timme men tänkte sedan hinna baka ”dina” Vaniljhjärtan i långpanna! Använder mig av dina recept varje vecka och får så mycket inspiration!

Tina
6 år sedan

Jag är redovisningskonsult ?

Therese
6 år sedan

Jag tänkte bli bagare/konditor men blev plåtslagare ☺

Zara
6 år sedan

Jag jobbar på kundservice

Lotta
6 år sedan

Hej Jenny?Har följt din blogg länge och gillar all dun blandning på blogginlägg??

Jag jobbar på en Servicebostad för förståndshanikappate och är då Stödassistent/Vårdare/Undersköterska?

Anna
6 år sedan

Hej!
Jag jobbar som undersköterska på en Demensavdelning.

Susanne
6 år sedan

Jag är präst och har följt din blogg knappt ett år. Hittade hit när ni var på resa i LA. Bodde där några år som ung så tyckte det var kul att läsa om. Sen har jag hängt kvar. Älskar dina vackra bilder, matrecept, resor och det andra du skriver om.

Anneli
6 år sedan

Jag jobbar som GIS-ingenjör.

Maja
6 år sedan

Hej hej! Föräldraledig förskollärare här ?

Katarina
6 år sedan

Jag jobbar som flygvärdinna och har läst din blogg i 2-3 år nu! 🙂

Kicki
6 år sedan

Jag jobbar som aktivitetsledare i daglig verksamhet inom LSS. (funktionshindrade)
Kram

Emma
6 år sedan

Jag arbetar som målare på Sandå Måleri, anställd i Örebro men stationerad i min hemort Hällefors 🙂
Har följt din blogg i många år nu, gillar variationen i dina inlägg (mat, bakning, hus&hem, resor), blir aldrig tråkigt att läsa 🙂
Testar dina recept flitigt här hemma! *tumme upp*

6 år sedan

Jag har precis bytt karriärsinriktning. I somras lämnade jag ett hett jobb som IT-Projektledare i Stockholm och flyttade hem till Skåne för att börja jobba med mat. I vinter börjar jag som kock på restaurang och målet på längre sikt är att bli matentreprenör.. SÅ utmanande, läskigt men också spännande och kul!! Kikar in här sporadiskt men såklart för matinspirationen 😉

Hanna
6 år sedan

Vad kul det var att läsa vad alla jobbar med! Själv så jobbar jag som omsorgsassistent inom äldreomsorgen 🙂
Innan dess jobbade jag på en gruppbostad där det fanns mycket tid till att tex baka. Det skapar verkligen en hemtrevlig känsla när man känner doften av en tex en äppelpaj 🙂

Anneli
6 år sedan

Säkert inte många ”plåtslagerskor” här inne 🙂 Jag jobbar på plåtslageri (administration) med 25 ”gubbar” i varierande ålder. Har trivts bra i snart 20 år, men saknar tjejsnacket ibland!

6 år sedan

Jag är undersköterska. Ska snart gå över till nattjänst å läsa upp matte för att förhoppningvis komma in på universitetet framöver! ?

Annika
6 år sedan

Hej! Har precis hittat din blogg och tycker den är toppen! Jag är egentligen idrottslärare och PT men är nu mera boende på Sri Lanka i staden Negombo. Här jobbar jag och min man med turism. Volentärt arbetar vi också med en entreprenörskola för att få människor att bli självförsörjande.

Sara Svensson
6 år sedan

Jag jobbar som Väktare, hittade hit när jag blev stationär väktare och jobbade natt. Älskar att hitta nya recept på både mat och bakverk :).

Malena
6 år sedan

Jag är forskare vid Helsingfors universitet, så jag är alltså från Finland. Har hittat hit via receptgoogling på veckomenyer och många tipsade om din blogg. Jag blev kvar. 🙂

6 år sedan

Jag jobbar som terminalarbetare och truckförare, även pluggar jag några ämnen bredvid =)
Gillar att hitta nya recept och varierande i din blogg.

Lotte
6 år sedan

Jag jobbar på förskola men just nu är jag ju mammaledig. Han föddes i söndags så idag åker vi hem från Växjö 🙂 Jag har följt dig i en halv evighet känns det som haha.
http://lotte4.blogspot.se

Elin karlsson
6 år sedan

Jag är livsmedelsinspektör, dvs går ut till skolor, restauranger och butiker och kollar så att allt ser okej ut. Temperaturer, skadedjur, hur de har hand om allergikost osv.

Tack för en fin blogg ?

Louise
6 år sedan

Jag är yrkeschaufför och kör flisbil. Drömmer om ett eget bageri 😉 tack för världens bästa blogg!! Kramkram

6 år sedan

Jag jobbar som skötare inom psykiatrin
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Anne
6 år sedan

Jag jobbar på lagret i en mekanisk verkstad. Ensam tjej på jobbet, saknar också tjejsnacket som Anneli skrev tidigare.
Drömjobbet vore att jobba med djur på något sätt, eller kanske som bagare.

Maria
6 år sedan

Har läst länge nu! Jobbar som lärare men är just nu föräldraledig med vår son. Dina recept är så bra och jag älskar att läsa om era resor. Just nu drömmer jag om Disneyland i Paris till våren. Har ni varit där?
Kram!

jennysmatblogg
Reply to  Maria
6 år sedan

Hej Maria,
vad glad jag blir 🙂 Tack snälla.
Ja vi var på Disney Land Paris när Jacob & Thelma var små.
Superbra!! Åk om ni har chansen.

Kram!

Frida
6 år sedan

Jag jobbar som sjuksköterska:)

Maria
6 år sedan

Jag arbetar som forskningskoordinator vid ett universitet. Matlagningen är en trevlig motvikt till jobbet.

Jessica
6 år sedan

Jag är yogalärare. Brukar gå in på din blogg någon gång i veckan. Oftast då vi ska äta fisk då dina recept är väldigt bra då vissa i familjen inte gillar fisk. Dina fiskrecept går nästan alltid hem då det ofta ör en massa god sås till och det uppskattas här hemma. I går blev det dina potatisplättar som enligt min make smakar som hans mormors. Vi lagar också ofta dina soppor.

Viola
6 år sedan

Jag sitter och bokar kongresser, deras seminarier, logi, underhållning och förtäring´- omväxlande storlekar på grupperna och ett omväxlande jobba som jag haft i 14 år. Stortrivs fortfarande 🙂

Åsa
6 år sedan

Jobbar som ordermottagare på ett trävaruföretag. Detta är den enda bloggen som jag följer regelbundet.
Uppskattar blandningen mellan mat, resor & inredning.

Linda
6 år sedan

Studerar och är mammaledig med mitt andra barn, han är 3 månader och följer med mig till skolan ☺

Sofie
6 år sedan

Är undersköterska på ett gruppboende för funktionshindrade! Ett toppen jobb?

Erika
6 år sedan

Intressant att läsa om vad alla arbetar med! Jag själv jobbar som informationschef (intern och extern kommunikation).

Kerstin
6 år sedan

Hej!
Är snart ”pensio” och följer din blogg sedan ett år tillbaka. Arbetar som VD-sekreterare. Tycker mycket om att du får allting att se enkelt ut, och detta gör att man gärna provar dina olika recept!

Jenny
6 år sedan

Jag jobbar som fastighetsmäklare sedan över 20 år tillbaka. Jobbar alltid – sju dagar i veckan, men styr över min egen tid, vilket passar mig perfekt.

Carolina
6 år sedan

Är bondmora och studerar till läkare…

Malin
6 år sedan

Jag jobbar som fiberprojektör. Då är man en hett eftertraktad person 2017 när alla vill ha fiber. 🙂 Har ingen aning om hur länge jag följt bloggen….

6 år sedan

Jag är förskollärare, äääälskar mitt jobb ♥

Sofia
6 år sedan

Jag jobbar som Miljöinspektör på en närliggande kommun, bor också i Växjö precis som du! ☺

Christina
6 år sedan

Jag är speciallärare på en F-6-skola och jag trivs kanonbra! Verkligen jättekul att jobba med barn.

Gillar din blandning på bloggen!?

Therese
6 år sedan

Jag jobbar på förskola ?

Jennie
6 år sedan

Jag jobbar som skötare inom slutenvårsdpsykiatrin. Då jobbet ibland kan vara tufft tycker jag att det kan känna skönt att få baka och bara Vara ibland.0

Nästa inlägg

Livet på landet

116
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x