ITALIEN

Hej igen, 

Nu är det några månader sedan jag var i Italien, närmare bestämt den lilla staden Parma.
Nu när jag satt och bläddrade igenom bilderna på datorn så fastnade jag för bilderna från resan. Fasen vad häftigt det är att få följa med på sådana här jobb. Jag kan inte sticka under stolen med att det kändes läskigt att tacka ja, för jag antog att jag var den enda från Sverige som skulle med. Men jag bestämde mig för att sluta tramsa och tackade ja!


Vi besökte både fält och stora fabriker under dessa dagar. Och med på resan fanns ett par till bloggare från sverige, det kändes ju lite tryggt när min italienska inte är den bästa… haha. Näe men skämt å sido…. Jag gör mig förstådd på engelska, men var lite orolig att jag kanske inte skulle hänga med på allt när de diskuterar olika termer inom specialindustri eller så. Fast vet ni – det funkade jättebra. Förstår man inte så kan man faktiskt fråga, och jag känner mig löjligt stolt över att jag åkte.
Vårt schema var proppat med jobb från tidig morgon till kväll så, men en av kvällarna så gick jag och en av bloggkollegorna (Diadonna) ut för att äta en bit mat och kika på stadens gator. Italien är verkligen ett så mysigt land att semestra i.

Behagligt klimat, solsäkert och mysiga byggnader överallt. Tänk så mycket man får se och uppleva när man reser,
det är så häftigt.


Nu mina vänner ska jag hoppa i mina supersnabba gympaskor 😉 och ta en runda med Molly!

Trevlig lördag till er.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
6 år sedan

Underbara bilder! Dit skulle jag vilja åka.
Kram
http://www.jagraktuppochner.se

Eva
6 år sedan

Modigt? Är inte heller så tuff när det gäller såna grejer så hade inte åkt iväg själv ksn jag säga;-)

6 år sedan

Härliga Italien så vackert land med en suverän matkultur:)
Jag var där för nästan två år sedan läs gärna mina inlägg om vår resa som bl.a handlar om Balsamico och parmesan.
Ha det gott kram Milla

Nästa inlägg

Tacorester

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x